logo

Søk

Hyggetreff i Rebekkaloge nr. 4 Pax, tirsdag 20. november 2018

Tirsdag 20. november ble det tradisjonen tro arrangert hyggetreff i Rebekkaloge nr. 4 Pax.

Fra v.: Sigrid By Bjørlo, Bjørg Vikenes-Hansen, Astrid Lervik, Gunhild By

49 søstre hadde tatt turen til selskapslokalet Tordenskiold i Hørløcks vei 66. De ble ønsket velkommen i salongen av str. Storrepresentant Bente Løkken, hvor de ble servert et glass musserende drikke. Deretter gikk søstrene til nydelig pyntede bord i spisesalen.

Der ble vi ønsket velkommen til bords, og kvelden ble innledet av at str. Karin Amdahl leste «Derfor er jeg en Rebekka». Deretter informerte Storrepresentant Bente Løkken om nytt fra Storlogen, og str. Ann Kristin Bruennech infomrerte om Førjulskonserten som holdes søndag 25. november. Så ble maten servert og kveldens meny besto av nydelig skogsoppsuppe med brød, hjemmebakte kaker og kaffe.

I løpet av kvelden leste str. Elin Smaavik to fornøyelige historier skrevet av Esther Nordmark. Deretter ble det arrangert en musikk quiz laget av str. Karin Amdahl og str. Gunhild By. Søstrene var svært engasjerte og de glade vinnerne fikk en rose hver i premie.

Når man har det trivelig går tiden fort, og plutselig var det på tide å avrunde. Det siste på programmet var trekning av gevinster på inngangsbilletten, og det var mange fornøyde vinnere. Str. Storrepresentant Bente Løkken takket for oppmøtet og ønsket alle vel hjem og vi avsluttet tradisjonen tro med Vennesangen.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern