logo

Søk

Tildeling av 25 års Veteranjuvel i Rebekkaloge nr. 4 Pax

Tirsdag den 4. desember 2018 kunne Rebekkaloge nr. 4 Pax feire at søster Aase Sagatun ble tildelt 25 års Veteranjuvel for trofast medlemskap i vår Orden

Bak fra v. Storrepresentant Bente Løkken, str. Gjertrud Øyaas Follesø og OM Eiri Sve,
foran 25 års Veteran Aase Sagatun.

70 søstre og 5 gjester var samlet for å overvære den høytidelige seremonien som på en verdig måte ble ledet av str. Storrepresentant Bente Løkken.

Etter seremonien fikk søstrene servert et glass Prosecco eller Mozell i salongen før de gikk inn i spisesalen som var stemningsfullt pyntet til jul. Kveldens meny var julebuffet med ribbe og pinnekjøtt med all slags tilbehør. Til kaffen ble det servert hjemmebakte kaker.

Før taffelet ble vi overrasket med besøk av Frimurerkoret som underholdt med vakker og mektig sang. Da kom nok de fleste i julestemning!

Første taler var str. OM Eiri Sve, som beskrev jubilanten som en trofast, ivrig og meget positiv søster. Jubilanten har hatt flere verv i logen og disse verv har hun skjøttet på en storartet måte. Hun har vært OM høyre assistent og Indre vakt og har deltatt i flere nevnder og komiteer i Rebekkaloge nr. 4 Pax. Str. Aase er en Ja-søster som Rebekkaloge nr. 4 Pax har nytt godt av de siste 25 årene. Hun har vært et særdeles viktig ledd i søsterkjeden som holder logearbeidet gående uten at det vises og uten at det blir registrert i vitaen.

Til slutt takket str. OM Veteranen for innsatsen og gratulerte henne hjerteligst med 25 års Veteranjuvelen og overrakte henne de tradisjonelle 3 rosa nelliker som et symbol på Vennskap, Kjærlighet og Sannhet.

Vår nye 25 års Veteran takket for den rørende seremonien i logesalen. Hun er veldig glad i logen og blir alltid glad når hun møter en logesøster. Hun har ikke vært så ofte i logen de siste to årene, men i 23 av 25 år har hun vært svært aktiv.

Ellers mintes hun og snakket svært varmt om sin fadder str. Eks DSS Else Smith Olsen.

Str. Olga Hveem Aase holdt kveldens takk for maten-tale.

Taffelet ble avsluttet med «Vennesangen», med str. Gunhild By ved pianoet.

Det ble en minnerik aften for den nye Veteranen og alle søstrene som var til stede.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern