logo

Søk

Kommer snart til en postkasse nær deg…

De Tre Kjedeledd utgave 1-2019 er nå levert til distribusjon i posten.  Dette er som kjent den nye redaktørens første utgave og vi måtte sjekke pulsen på redaksjonen:

En utrolig smidig produksjon, sier redaksjonssekretæren Stor Arkivar Knut Aslak Wikman. Og et nytt, annerledes og lesverdig medlemsblad. Nå gleder jeg meg til å få høre responsen ute, sier Knut Aslak

-        Utrolig gøy å kjenne og få ta på det endelige produktet, sier redaktør Dag-Runar Pedersen. Det gir jo en helt ny følelse framfor å bygge opp og lese bladet på en fil.  Og produktet er veldig fint, om jeg kan si det selv. En utrolig bra jobb som er gjort ikke minst av designer og logebror Pål Haugs.

-        En utrolig smidig produksjon, sier redaksjonssekretæren , Stor Arkivar Knut Aslak Wikman.  Og et nytt, annerledes og lesverdig medlemsblad.  Nå gleder jeg meg til å få høre responsen ute, sier Knut Aslak.

De Tre Kjedeledd trykkes i Latvia i et opplag på 20 000.  Disse sendes ut i postdistribusjon og skal være i postkassen mandag eller tirsdag.

Skulle det skje at du ikke mottar DTK, ta kontakt med Ordenskanselliet. Kanskje har adressen din blitt endret siden sist?

Les De Tre Kjedeledd utgave 1-2019

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern