logo

Søk

Tildeling av en 25 års Veteranjuvel og to 40 års Veteranjuveler i Rebekkaloge nr. 11 Concordia

Tirsdag 14.05.2019 hadde vi den ære av å hedre søster Helga Jentoft med en 25-års Veteranjuvel, og søstrene Sissel Tønsberg og Berit Skjærgård med sine 40-års Veteranjuveler

Bak fra venstre: Eks OM Rigmor Pedersen, Eks OM Wenche Aas Hermansen, Eks OM Karin Gabrielsen, Eks DSS Sidsel Haldorsen.
Foran fra venstre: DSS Kirsten Melvik, Helga Jentoft, OM Ulla-Britt Husby

Bak fra venstre: Eks OM Rigmor Pedersen, Eks OM Wenche Aas Hermansen, Eks OM Karin Gabrielsen, Eks DSS Sidsel Haldorsen.
Foran fra venstre: DSS Kirsten Melvik, søster Berit Skjærgård, søster Sidsel Tønsberg, UM Ulla-Britt Husby

Det var en flott og høytidelig seremoni som ble forrettet av DSS Kirsten Melvik og hennes embedsmenn.

Som fungerende Eks Stor Sire fungerte Eks OM Rigmor Pedersen, som fungerende Deputert Stor Sire fungerte Eks OM Karin Gabrielsen, som fungerende Storkapellan fungerte Eks DSS Sidsel Haldorsen, og som fungerende Stor Marsjall fungerte Eks OM Wenche Aas Hermansen.

Musikken denne kvelden var fantastisk. Som melodi til 25 års Veteranjuvelen ble det spilt «Gabriellas Song» og til to 40 års Veteranjuvelene spiltes det «Hallelujah».

Vi fikk servert en deilig aperitiff ute i klubben før vi gikk ned i salen til et flott festdekket bord.

Det ble servert en nydelig 3 retters middag, som bestod av laksepate med tilbehør og hvitvin fra australia til forrett. Til middag var det helstekt indrefilet av storfe, fløtegratinerte poteter og en nydelig broccolisalat servert med en god spansk rødvin. Til dessert fikk vi is med bær.

Kveldens fungerende UM var Tone Kaldhol og hun ønsket velkommen til dette festmåltidet.

Eks OM Lillian Eva Nilsen startet med å utbringte en skål for den Uavhengige Norske Storloge.

Distrikts Stor Sire Kirsten Melvik gratulerte og overrakte en blomsterhilsen til de tre Veteranene.

Søster Alfhild Yttergård gratulerte og holdt en tale til sin fadder Sissel Tønsberg. Søster Åse Røknes fra loge nr. 124 Hinnøy og Odd Fellow Klubben på Gran Canaria gratulerte og holdt tale til søster Berit Skjærgård. Hun hadde vært venninne av søster Berit i 20 år, å de begge møttes på Gran Canaria.

Søster Helga Jentoft takket for sin 25 års-Veteranjuvel og takket videre for en flott seremoni inne i logesalen. Hun syntes 25 år hadde gått kjempefort.

Søster Sidsel Tønsberg var neste taler ut. Hun ønsket å takke for en nydelig seremoni, å for mange flotte loge år. Hun takket også for veldig mange gode minner.

Søster Berit Skjærgård ønsket også å takke for sin 40 års Veteranjuvel og den fine seremonien inne i logesalen. Hun flyttet til Gran Canaria å har nå tilsammen bodd der i 20 år. Logen på Gran Canaria feirer sitt 25 års jubileum til neste år i 2020. Søster Berit Skjærgård har vært leder der i mange år, å her har hun utført mange flotte oppgaver. 

Eks DSS Sidsel Haldorsen gratulerte og takket også Veteranene for deres innsats i logen.

Fungerende OM Ulla-Britt Husby holdt også tale og takket søster Helga og søster Sissel for sin store innsats i det lokale arbeid i vår loge. Samtidig takket hun søster Berit for flott utført arbeid i logen på Gran Canaria. Alle tre fikk overrekt hver sin bukett med 3 rosa nelliker i fra vår loge.

Deretter ble det sunget sanger til ære for vår 25 års Veteran og for våre 40 års Veteraner.

"Takk-for-maten" talen ble holdt av vår alles kjære søster Solveig Fjørtoft.

Vi hadde god hjelp av kokker og servitører fra loge Concordia, Origo og Borea. 

Møtet ble avsluttet nærmere midnatt, å det ble en svært hyggelig aften for alle de som var tilstede. 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern