Fredag:
Vi hadde fordelt oss i privatbiler og reiste uavhengig av hverandre. Vi installerte oss i 3 private hytter og i 9 leiligheter knyttet til Gautefall Hotell. Vi møttes i hotellets vestibyle i god tid før middag kl.20.00. Humøret var på topp.
Vi satte oss til pyntede bord i spisesalen "Løa" og fikk smakfull kyllinggryte med ris og salat til. "Innbakt" is til dessert. Deretter var det munter stemning i vestibylen hvor mange bidro med gode historier. Mye latter og hyggelig prat.
Lørdag:
Etter frokost kunne søstrene velge om de ville 1)på rundtur på Blekafjellet, 2)bli kjørt opp til skiheisen i alpinanlegget og spasere tilbake til hotellet eller 3)rett og slett ta det helt med ro med prat og håndarbeide på hotellet. 
En gjorde det en selv var mest komfortabel med.
Det mest fantastiske var at sola tittet fram på tross av varsler om ekstremnedbør akkurat denne helgen.
Vi samlet oss senere på dagen i hyttefeltets grillbu og grillet pølser til lunsj. Da måltidet var over, kom regnet...
Kl.20.00 var det middag i hotellets ordinære spisesal, og denne kvelden fikk vi oksestek med masse grønnsaker og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Det smakte fortreffelig.
Vi fikk igjen servert mange gode historier, og det var forberedt ulike typer quiz. 
Søstrene uttrykte begeistring for turen, og ønsket at dette kunne bli en tradisjon..
Embedskollegiet ble takket for initiativet. 
Søndag:
Etter frokost, avreise... og vi hadde storkost oss!

Om Gautefall (Wikipedia):
Gautefall er et område vest i Drangedal kommune i Telemark. Området ligger mellom 500 og 700 moh, og består stort sett av heier, fjell og lyngområder.
Gautefallheia er Drangedals største utfartsområde, strekker seg inn i nabokommunen Nissedal, og er et populært hytteområde.
Gautefall alpinsenter ligger ved Gautefall Turisthotell og ble åpnet for bruk i 1976. Det er Telemarks største alpinsenter.

***

Vi speider mot alpinanlegget og lurer på hvordan forholdene er..
 

Fra turen rundt Blekafjellet (5-6km)
 responsive-focuspoint 
Blekvarden=Nonsåsheivarden ligger på 678 moh. På klare dager kan man se havet utenfor Kragerø, Jonsknuten/Kongsberg og Hovdefjell/Aust-Agder.
  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50
  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50
  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Lunsj i grillbua
  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 

 

Vi venter på middag lørdag kveld
  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint

(Web-ansvarlig, 09.09.2018)