Klikk for større bilde

Hvert år blir dette arrangementet større og større, og i år var det nærmere 175 gjester inklusive ledsagere, og med brødre og orkester er det over 200 på arrangementet. Med tradisjonelt skiftende trøndersk sommervær som vi alle vet kan være lunefull kunne vi likevel nyte sola, mens lokale regnskyll gikk utenfor vår sommerfest.

Gjestene våre elsker å komme til Jonsborg og dele sin entusiasme, glede og fantastiske humør med oss brødre. Det gjør det så utrolig lett for oss å bidra med det vi kan gjøre - å tilrettelegge det for at våre gjester skal ha en best mulig opplevelse de timene vi er sammen.
Det går unna mengder med kaker og brus, samt så mye pølser de orker mens Trondheim Toradergruppe underholder, og alle som kan får delta på de spill og leker vi setter opp. Her er det tautrekking, pilkast, kurvspill, fotball og ringspill, mens noen sitter nede ved bålet ved vannet. For noen av gjestene som er avhengig av rullestol og annet utstyr er det godt å sitte ute i fellesskapet. Helt til slutt på kvelden var det tid for premieutdeling og alle fikk naturligvis premier i form av en pose med søte fristelser.

Klikk for større bilde

Oppslutningen fra logens brødre var upåklagelig. En stor takk til DSS Terje Selbo som alltid er primus motor for disse arrangementene. Takk til alle brødre som bidro med kaker, utstyr og alt vi trenger til å arrangere dette for våre gjester. Det er en usedvanlig takknemmelig og ikke minst berikende oppgave å få være med og arrangere sommerfest for psykisk utviklingshemmede for oss brødre. Vi takker også våre gjester for at de kom og deltok med sitt engasjement og gode humør.

Vi retter en takk til vår faste støttespiller gjennom mange år, Trondheim Toradergruppe. Våre gjester satte veldig stor pris på musikken og stemningen de ga oss.

Vi må også rette en særdeles stor takk til våre sponsorer som gjorde det mulig å arrangere dette.

Klikk for større bilde Klikk for større bilde Klikk for større bilde