Klikk for større bilde
Foto:Kjartan Bjelland

Godt over 40 brødre og ledsagere fikk oppleve Kilden fra sin beste side lørdag 18.februar. Da skulle vi oppleve det nye teater og konserthuset og forestillingen «West Side Story».
Det er blitt en tradisjon at UM og hans hjelpere arrangerer en felles teateropplevelse, i tråd med logens handlingsplan ønsker vi gjennom dette å styrke samholdet, ikke bare blant brødrene men også blant våre ledsagere.

West Side Story er en klassiker innenfor musikalverden. Leonard Bernstein og Jerome Robbins skapte i 1957 en helt ny dimensjon til musikalbegrepet, og West Side Story sies å være deres versjon av Romeo og Julie – Shakespeares verdensberømte verk.
Kilden viste seg rosen verdig – en utrolig flott forestilling der scenografi, musikk, sang og dans flommet mot publikum i en fantastisk forestilling.
Forestillingen varte i 2 timer og 40 minutter og er sagt å være så tett opp til originaloppsettingen som mulig. Regissør Ken Cazan sammen med et flott kunstnerisk team og Kristiansand Symfoniorkester leverte en strålende forestilling.

- Jeg tror de fleste som var med oss på dette ble bergtatt, sier UM Frank Ellefsen. En utrolig opplevelse av en flott musikal samtidig som vi fikk oppleve hva som er mulig å produsere i vårt eget nye teater og konserthus. Det er en akustikk og en aura i byggets saler som virkelig imponerer.
Etter forestillingen kunne brødre og ledsagere spasere rolig til vårt Ordenshus i Festningaten der det ble servert nydelig mat fra restauranten Mother India – en indisk velsmakende buffeet som ble godt mottatt.
- Vi mener at slike arrangementer er veldig viktig for oss alle, sier OM Rolf Erling Hundal. Det å kunne samle oss i litt mer uformelle settinger, få en god dose kultur og så samles i vårt Ordenshus, skaper økt tilhørighet og samhøriget. At vi tar med oss ledsagere styrker bare disse verdiene, avslutter Hundal.

Dette er helt klart en aktivitet som Loge nr. 89 Skagerak ønsker å fortsette med. Så neste gang retter man seg inn mot Tryllefløyten som settes opp i september 2012.

Kilden har vist seg å møte sitt publikum midt i hjertet. Det er solgt utrolige 80.000 billetter allerede, åpningen skjedde altså i januar . Så til alle loger over det ganske land – kanskje det finnes en forestilling også for dere, akkurat i Kilden.
 

Klikk for større bilde
OM Rolf Erling Hundal , Eks OM Torild Hundal, Karl Strandvik m/frue, Harald Hansen m/frue, Tor Svein Skogen m/frue
Klikk for større bilde
Eks OM’ene Torild Hundal og Anne Kate Gullestad Balchen