Klikk for større bilde
Gevinstbordet fullt med pakker

Dette er et populært tiltak, og hele 150 stk. var påmeldt fra byens forskjellige institusjoner, i tillegg til ca. 60 søstre fra Loge nr. 6 St. Veronika. Totalt var der dekket til 220 stk., og det er mange flere enn det har vært i tidligere år. Den store interessen for arrangementet kommer nok av at det i år er flyttet til Colorline stadion, OG at Amund og Hermann fra Aafk hadde sagt seg villig til å stille opp og spille et par Aafk-sanger.

Inger Fugelseth fra Loge nr. 6 St. Veronika, ønsket alle hjertelig velkommen, og overlot så scenen til de to populære trubadurene. Skurken-sangen og “Vi vil ha mål” ble avsunget med stor innlevelse både fra trubadurer og publikum, og når siste sang “Aafk-Hymnen” skulle synges, ble publikum invitert opp på scenen til felles allsang. Amund og Hermann takket for seg til stående applaus.

Så kunne søstrene fra Loge nr. 6 St. Veronika by på deilige smørbrød, kaffe og brus til alle som ville ha. Og etterpå disket de opp med et digert kakebord. Alt gikk ned på høykant, mens praten gikk livlig mellom bordene. I den flotte salen på Colorline, var der god plass både til rullestoler og traller, noe ikke minst serveringspersonale satte stor pris på.

På en hyggekveld som denne, hører det også med å arrangere et spennende loddsalg. Det store gevinstbordet var godt synlig, og gjorde at loddene gikk unna som varmt hvetebrød, og på trekninga etterpå, ble mange gevinster delt ut til heldige vinnere.
Siste post på programmet var dans til flott pianomusikk av Nils Erik Møller. Flere par våget seg ut på dansegolvet og tok seg en svingom, før det var på tide å takke for seg og finne rette bilen hjem.

En stor takk til alle som stilte opp for å hjelpe til under arrangementet, takk til Colorline for velvillig utlån av lokaler, til Amund og Hermann for populært innslag, Nils Erik Møller for hyggelig taffelmusikk og til alle søstrene som stilte med gratis smørbrød, kaker og gevinster og stor arbeidsinnsats.
 

Klikk for større bilde
Fullt på scena når Hymnen synges
Klikk for større bilde
Stort oppmøte på arrangementet