Klikk for større bilde

Fra idè til handling.

Første treff ble avholdt lørdag den 09.07.11 kl. 11.00 – 13.00.
Dette var etter forslag fra Viggo Bårdseng. Fremmøtte brødre var 6 stykker: Fra loge 130 Eystir, Viggo Bårdseng, Håvard Herberg, Harald Viker, Per Jonny Lavold, Fra loge 59 Herman Anker, Hamar: Ulf Eriksen og Trond Huse.
Etter at Viggo Bårdseng hadde tatt dette opp, ble det snakket en del rundt emnet, konklusjonen ble at man skulle videreføre ideen til Viggo Bårdseng, slik at fremtidige møter ble den 1. søndagen måneden.

Treffet var meget hyggelig, og dette var i tråd med at vi skulle søke å få til sammenkomster for Ordensmedlemmer i sommerhalvåret, når det ikke var logemøter. Dette har også stor betydning for våre enslige medlemmer, da dette vil adsprede disse på en fin måte, ved å komme sammen med andre fra Odd Fellow og utveksle ideer og meninger.

Det vil med årene bli flere og flere eldre og ensomme Ordensmedlemmer som ellers vil sitte alene hjemme, uten noen form for sosialt nettverk - utenom våre fastsatte møter i logen. Her kan de møte opp og finne andre Ordensmedlemmer de kan ta en kaffekopp sammen med og ha noen hyggelige timer med prat og sosialt samvær. Vi i Odd Fellow Ordenen vet at det "sosiale livet" utenfor logelokalene betyr veldig mye, for mange.

 

Klikk for større bilde

1 ÅR ETTER…


Nå, snart 1 år etter første samling, har ”Søndagsklubben” hatt 9 hyggelige sammenkomster
på Restaurant Forstmann på Norsk Skogmuseum, Elverum.
Enkelte ganger har det vært Ordensmedlemmer fra 5 ulike Loger i vårt distrikt samlet .

Bor du i nærheten av Elverum, eller ønsker å ta en tur, skal du vite at du vil treffe andre Odd Fellows på Forstmann hver første søndag i mnd.
Ta med din ledsager eller venner for et hyggelig søndags treff.

Norsk Skogmuseum ligger sentralt til, litt utenfor Elverum sentrum, mot Kongsvinger.
Restauranten ligger i hyggelige omgivelser, med Glomma som renner bare 10 meter nedenfor.
Norsk Skogmuseum et av landets best besøkte muse, og på varme sommerdager er museets ute området en ”Oase” for sjel og sinn. Ønsker du samtidig å ta søndagsmiddagen når du er på besøk, har Forstmann et kjøkken som tryller frem de deiligste retter.

VELKOMMEN TIL ELVERUM DU OGSÅ !