​Glade Rebekkasøstre på stand

Mer enn 200 stands. En av de sto Odd Fellow Ordenen for. I fire dager trådte søstre og brødre fra Distrikt 22 til for å synliggjøre og informere om vår Orden. Bare smilende ansikter å se. Menigmann vet lite om oss, og vi har et håp om, gjennom vår tilstedeværelse, å vekke nysgjerrigheten på hvem vi er. Anledningen er glimrende. Vår stand er blitt bygget over to år og anses nå som komplett. Informasjonsbrosjyrer er utarbeidet for alle distriktets loger, og er tilgjengelige sammen med materiell fra Storlogen. Mannskapet har forberedt seg gjennom å lytte til/lese David Skaufjords intervju med Stor Sire (høsten 2015). Anbefales.

770 arrangementer i løpet av 6 dager. Et av dem sto Odd Fellow Ordenen for. På restauranten Mør, midt i hjertet av Arendal, holdt UM (påtroppende OM) Britt Eva Haaland fra Rebekkaloge nr 65 Teresa sitt foredrag «Hva kan Odd Fellow Ordenen gi til yngre medlemmer?». Et friskt pust fra den yngre garde. Utrolig inspirerende! Og foredraget var, som alle arrangementer under denne uken, åpent for alle.


​Mange møtte frem for å høre Britt Eva
Haalands foredrag på Mør Biffhus

Etter foredraget ble det båttur «ront elva» for foredragsholder med følge, og OF DSS som skipper og engasjert guide. Dette er en båttur i god tradisjon som hører et Arendalsbesøk til.

Fredag ettermiddag skulle alle rigge ned sin stand kl 15, og da åpnet himmelens sluser seg og sommerens heftigste regn skyllet ned over telt og mannskap -  men det er en annen historie. Om «helsa holder og Gud vil», som vi sier her i sør, så er vi tilbake neste år!