Vår Eks Storrepr. Turid Halvorsrud gjennomførte en meget høytidelige seremonien i logesalen. Etterpå ble vi servert et søstermåltid med nydelig fiskesuppe ved et vakkert pyntet høstbord.

OM Margrethe Dahlen takket str. Aud Irene Andersen for flott og trofast arbeid i logen, og hun overrakte str. Aud Irene Andersen våre tre rosa nelliker. Hun passet samtidig på å takke str. Eks Storrepr. Turid Halvorsrud for vel gjenomført seremoni.

Str. Aud Irene Andersen takket for den høytidelige seremonien i logesalen. Hun sendte også sin takk til fadder Else Marie Bye, der hun påpekte at hun var glad for å være logesøster med alt det innebærer. Hun avsluttet med å si "Uten vennskap intet liv", og til slutt leste hun et dikt av Haldis Moren Vesaas.

Fadder Else Marie Bye var den neste til å gratulere, og dro de lange linjene over disse 25 årene. Hun var glad for å være fadder til en søster som er realist, omgjengelig, reflektert og omtenksom. Hun avsluttet med et sitat "Takknemlighetgjeld er den eneste gjeld som gjør et menneske rikere". 

Vi fikk nydelig underholdning av str. Ragnhild Bjørneby som bød på pianomusikk, Fûr Elise og på Sangens vinger av Mendelssohn. 

Måltidet ble avsluttet med takk for maten tale. Det ble gjort av Randi Bye Harlem som også passet på å gratulere. Hun hadde også et godt sitat til jubilanten "Smilet i øyet er det glimtet som forteller at hjertet er hjemme".

                                                    Ref.: Annikken Helgar

 

 

 

1. rekke:  25 års Ve.Ju Aud Irene Andersen.  2. rekke: Eks DSS Jorunn Signe Larsen, Eks Storrepr. Turid Halvorsrud, Eks OM Anniken Helgar, OM Margrethe Dalen
1. rekke: 25 års Ve.Ju Aud Irene Andersen. 2. rekke: Eks DSS Jorunn Signe Larsen, Eks Storrepr. Turid Halvorsrud, Eks OM Anniken Helgar, OM Margrethe Dalen