Av: Merete Moen Johnrud

Samme ettermiddag møttes søstre fra Fortuna og Karen Jeppe på Kanalplassen til byvandring i strålende vær. Vi ble guidet Tyholmen rundt av Astrid de Lange. Det ble en veldig interessant tur med en engasjert guide. Turen ble avsluttet i hagen hos Kari Syvertsen til et glass vin og hyggelig prat. Huseieren var ikke hjemme, men gjestfri som hun er var det ordnet så koselig i hagen med stoler og bord og blomster. Etterpå gikk vi til Tyholmen Hotell til middag. Det ble en veldig koselig kveld, og vi fant tonen fort og følte alle ble så godt kjent med hverandre.

Onsdag var det tur rundt elva med «Nidelv». Været var også med oss denne dagen og det ble en fantastisk tur. Om kvelden var det logemøte kl 1900 med opptak av 2 nye søstre. Inkl. de danske søstrene, var det vel 80 søstre til stede. Etter opptaket, gikk alle ned i salongen hvor det var underholdning av «Østre gab’» som sang kjente og kjære sanger, også med et dansk innslag. Etterpå var det deilig middag, kokt laks med tilbehør, is og kransekake til dessert. Det var en helt spesielt fin kveld med mye hyggelig prat, gaveoverrekkelse og taler. Det var høy stemning, og alle søstrene koste seg. Som et ekstra muntert innslag, ble vi invitert ned i kjellerstuen etter middag til sketsj fremført av UM, eks OM og underholdningskomiteen. Dette til stor jubel.

Torsdag 12.05. var det tid for hjemreise, og vi sier tusen takk for besøket. Det var noen fantastiske dager hvor vennskapsbånd ble knyttet. Programmet klaffet, været var topp, søstrene var i strålende humør, da kan det ikke bli bedre. Tusen takk alle sammen som var med og gjorde dette besøket så flott. Nå starter snart planlegging av et gjenbesøk i Silkeborg, og vi satser på å få dette til neste år.

God sommer!

Hilsen Merete