Det er både vemodig og godt på samme tid. Det «indre» liv i en loge er spennende og lærerikt og jeg ville ikke vært denne oppgaven foruten. Det beste har vært den nærheten jeg har kjent på med mange av mine søstre.

Jeg setter umåtelig stor pris på alle gode og oppmuntrende ord fra dere søstre. Det er et veldig godt fellesskap blant oss, og velviljen til å bidra med stort eller smått er stor hos oss i Fortuna. Mottoet mitt som jeg sa i min tale som påtroppende OM var: «Sammen blir vi gode» Det har vært fokus og jeg mener og tror at det er en god holdning og ha til å få til et godt samarbeid.

Vi har hatt mange flotte og begivenhetsrike møter i denne perioden og flere kommer. I skrivende stund er det ikke lenge til vi skal feire Odd Fellow Ordenens 200 års dag. Dette gleder vi oss veldig til!

Jeg vil få lov til å takke for min tid som Overmester og samtidig takke et flott embedskollegiet for et godt samarbeid og mye hygge. Jeg vil også ønske nye embedsmenn lykke til med oppgavene som kommer.

Så til slutt ønsker jeg dere alle god sommer med disse små linjer:

Jeg går på plenen med bare føtter,
Solen steker og himmelen er blå,
Jeg hører fuglesang i det fjerne,
Og tenker på hvor deilig livet er nå.

Marit Myhre Auestad

OM