logo

Søk

25 års Veteranjuveler i Loge nr. 135 Mærdø i Arendal

Tirsdag 24. mai ble en stor dag for Loge nr. 135 Mærdø og Distrikt 22, i det de 3 nære venner, DSS Tom B. Schulz, HP Leif A. Sell og Roar Heen ble tildelt 25 års Veteranjuvel

Klikk for større bilde
Første rekke de tre Veteraner fra v.: HP Leif A. Sell, DSS Tom B. Schulz og Roar Heen
Bakre rekke fra v.: Eks DSS Jan A. Nilsen, Stor Sekr. Steinar Jansen, Stor Sire Morten Buan OM Nils Olav Stensrud, Stor Marsjall Thore Fredrik Grüner og Stor Kapellan Ole-Johan Bay Gundersen.

Den høytidlige seremoni ble vakkert gjennomført av Stor Sire Morten Buan, Stor Sekretær Steinar Jansen, Stor Marsjall Thore Fredrik Grüner og Stor Kapellan Ole-Johan Bay Gundersen. EksDSS Jan A. Nilsen fungerte som EksOM.

Det var en stor mengde brødre med representanter fra alle Distriktets 6 loger, som benket seg rundt et praktfullt festbord.
Nydelig oksestek med poteter og grønsaker, ble på en utmerket måte servert av søstre fra loge nr. 93 Kaprifol. Blant dem ektefellene til de tre nye veteranene. Under serveringen av tilhørende drikke fikk søstrene hjelp av en bror fra loge Torungen.
UM Geir Skyttemyr ledet taffelet på en utmerket måte.

Stor Sire takket de 3 Veteranene for innsatsen de hadde gjort for Odd Fellow Ordenen så langt og hadde ord til hver enkelt av dem.
Dessuten berørte bror Stor Sire det som var oppe i tiden for vår Orden, og var bl.a. innom Nevnd for Kunnskapsløftet. Han avsluttet sin utmerkede tale med å overrekke de 3 hver sin blomsterbukett fra Storlogen.

OM Nils Olav Stensrud hilste fra Logen og takket dem for det de hadde gjort for Logen. Der hadde alle tre vært med å starte Loge nr. 135 Mærdø i 1999. Tom Schulz og Leif Sell var de 2 første Overmestre, mens Roar Heen var Logens tredje Skattmester. Bror OM var ikke så lite stolt over at distriktets yngste loge hadde både DSS og HP som medlemmer. Han overrakte også blomster til de tre.

DSS Tom B. Schulz takket på vegne av de tre nye veteranene. Han fortalte bl.a. at de tre, som var brødre i loge Torungen, først ble ordentlig kjent og nære venner, da de startet Loge nr. 135 Mærdø.

Sammen med noen brødre til fra logens første tid, er de i dag nære omgangsvenner.

Det var en rørt og beveget DSS som avsluttet takketalen på vegne av de 3.

Loge nr. 135 Mærdøs logesang ble avsunget.

Til dessert ble det servert en utmerket karamellpudding laget av 2 brødre, en fra loge Mærdø og en fra moderloge Torungen. Når vi så vet at det var 2 søstre fra loge Kaprifol som betjente kjøkkenet, må vi bare berømme det fine samarbeid der er mellom logene i Arendal.

EksOM Ebben Johansson avrundet taflet på sin lune og gode måte.
 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern