Mandag 8. desember var det klart for det årlige julemøtet i Loge 89 Skagerak. 58 brødre, hvorav hele 12 gjester, var til stede. 

 

Etter et verdig og flott møte i logesalen som også inneholdt en gjenopptakelse av en ny bror, Jan Arne Teige, var det klart for pinnekjøtt og nytrukket torsk med deilig tilbehør i festsalen. Litt riskrem som en avslutning er jo selvsagt også tradisjon. Mandelen ble funnet og marsipangrisen fant sin rettmessige eier.

 

Stemningen var som vanlig veldig god. Brødrene hygget seg og den gode samtalen var et faktum rundt bordene.

 

OM Frank Ellefsen ønsket brødrene en riktig god jul og ønsket også br. Jan Arne Teige hjertelig velkommen til vår loge.

 

Skagerak er aktive hva gjelder utadrettet virksomhet.  Derfor var det naturlig med et lotteri for å få inn de siste kronene.  Sosialnevnden med Arne Solum og Frank Olav Karlsen i spissen, arrangerte lotteriet slik bare de kan.  Resultatet ble på hele 7.700 kroner, noe brødrene var meget godt fornøyd med.

 

Br. Terje Moen holdt takk for matentalen. En flott og selvsagt humoristisk avrunding av taffelet. Han fikk også æren av å gi servitørene fra henholdsvis Rebekkaloge nr. 7 De Hvite Liljer, Rebekkaloge nr. 56 Camilla Collett og Loge nr. 28 Agdesiden en liten påskjønnelse for flott innsats på kjøkkenet og ved bordene. 

 

Kvelden ble avrundet med en samling i salongen. En trivelig kveld var et faktum, atter en gang. Og når det gjaldt lotteriet, kom det inn såpass at vår loge også i år kan overføre 10.000 kroner hver til både Kirkens Ungdomsprosjekt og Kirkens Bymisjon.