logo

Søk

25-års Veteranjuvel tildeling i Rebekkaloge nr. 20 Märtha tirsdag 27.10.2015

Denne gangen var det søster Bente Aakvik som ble overrakt 25- års Veteranjuvel.

Str. Bente Aakvik ble innviet den 24.10.1990 i Rebekkaloge nr.40 Provincia i Bodø og kom til loge nr. 20 Märtha 1.01. 1995 da hun flyttet til Trondheim.
Str. Storrepresentant Dorid Solrun Berg ledet den høytidelige seremonien i salen.  Hun takket Veteranen for hennes engasjement, og det hun har betydd for vår orden og logen gjennom 25 år og holdt en varm og personlig tale til henne. Tildelingen ble gjennomført på en vakker og verdig måte - en høytidelig opplevelse for både egne og gjestende søstre.  Seremonien ble avsluttet med en stemningsfull fløytesolo spilt av str. Hilde Waaseth Nicolaysen fra loge nr. 86 Angelica.

På ettermøtet ønsket str. UM Eva Norum Larsen alle velkommen til et nydelig dekket bord.   Str. OM Ingrid Karin Hegvold gratulerte Veteranen og uttrykte glede over at hun er å finne blant våre veteraner.  Hun takket for hennes deltakelse i Embedskollegiet, i ulike nevnder, i spill og ikke minst for at hun har påtatt seg flere fadderoppgaver. Hun understreket Veteranens vennlige og blide vesen og at hun utøver logens grunnsetninger på en verdig måte. 
Str. Tove L. Østerlie takket på vegne av 3 fadderbarn Veteranen for den gode oppfølgingen og støtten de har fått og at hun viste dem veien inn i logelivet.  Talen ble etterfulgt med vakker sang om «Vennskap» framført av strr. Anne-Karen Waaseth Dahl og Hilde Waaseth Nicolaysen.   
Str. Bitten Øie holdt en varm tale til Veteranen og gratulerte med dagen.  
Veteranen takket så for en høytidsstemt seremoni i salen.  Hun sammenlignet 25-års VeJu med sølvbryllup hvor hun og logen har holdt sammen i gode og onde dager. Hun fortalte også rørende om en hendelse i livet som var avgjørende for at hun valgte å bli logesøster.   
Str. OM overrakte kveldens 3 nelliker til Veteranen. Til slutt holdt str. Turid Bang en fin takk for maten tale på rim.

Etter maten ble det servert kaffe og kaker i salongen. En minnerik kveld både for jubilanten og for oss andre. 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no