logo

Søk

Loge nr. 78 Hebe feiret 30-års jubileum 30.11.2015

Mandag 30. november feiret loge nr. 78 Hebe sitt 30 års jubileum med Festloge og påfølgende middag i Odd Fellow’s lokaler i Drammen.

I denne forbindelsen hadde loge Hebe gleden av å ha besøk av flere gjester.  Loger i vårt område Iris, Tilla Valstad, Felicitas og Sølvkjeden var representert, samt leir Hera v/ HM Wenche K Torkildsen og også våre vennskapsloger i Sverige og Finland.  Fra den svenske loge Drotning Desirée var det OM Margit Frisk og DSS Ewa Lundgren, samt CMs tekn medarbeider Sofia Loodh som representerte.  Og fra den finske loge Ylva var det søster Annika Bröckl som representerte. DSS Asgerd Winge var gledet oss også med sitt nærvær denne kvelden. 

I logesalen ble våre gjester ønsket varmt velkommen og det ble en flott Festloge søstrene fikk gleden av å delta i.  Ekstra hyggelig å ha to chartermedlemmer med på feiringen; Vivi Thoen og Edel Snarum.  Uten deres engasjement, innsats og glød, ville ikke loge 78 Hebe fremstått slik den gjør i dag!  OM Ann Sofi Larsen leste litt fra historikken til loge Hebe som ble skrevet ned i forbindelse med 25-års jubileet. 

Det var en meget hyggelig overraskelse som møtte oss da vi kom opp fra logesalen. Nydelige juletoner fremført av Sjåstad Kirkekor «Sjåkk» stående oppover i trappen til 2. etasje.  Søstre og gjester fikk samtidig nyte en deilig aperitiff stående rundt koret under sangen.

Det var dekket et nydelig festbord og søstrene kunne hygge seg med god mat og godt drikke, sanger, fine taler og gaveoverrekkelser.  Nevnes må også den utmerkede hjelpen vi fikk med servering og opprydding av logebrødre i Drofnum. Deilig med god hjelp til dette slik at søstrene kan nyte festmåltidet sammen uten forpliktelser.  Deretter var det kaffe avec nede i salongen hvor søstrene fortsatte å hygge seg til sent på kveld.  Alt i alt en fantastisk ramme rundt Hebe’s 30 års jubileum.

Fra venstre DSS Asgerd Winge (distrikt Buskerud), OM Ann-Sofi Larsen (Loge nr. 78 Hebe) og DSS Ewa Lundgren (Loge nr. 27 Drottning Desirée i Ørebro

Tale til jubilanten v/ DSS Asgerd Winge

Søstre fra loge nr. 78 Hebe nyter aperitiff til nydelige juletoner.

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no