logo

Søk

50 års Veteran i Odda

Bror Per Kristian Ringen blei tatt opp i loge nr. 49 Hardanger 29. oktober 1965, et par uker før hans 25 års fødselsdag

Fra v. b.:  Eks OM Tom Berge, Storrep. Magnar Austrheim, OM Einar Chr. Gulbrandsen
Fra v. f.:   DSS Arild Sirevaag, Veteran Per Kristian Ringen

Det var en ungdommelig og sprek 50års Veteran som mottok sin Veteranjuvel 7. desember 2015.

DSS Arild Sirevaag, sammen med fung. Stor Marsjall Magnar Austrheim, sto for den høytidelige tildelingen, i en stilig og godt gjennomført seremoni.

Vi kom ut til et nydelig dekket festbord i adventsfargen, lilla. - Hva skulle vel da passet bedre enn at vi skulle få servert pinnekjøtt m/tilbehør til festmåltidet?

I taler til Veteranen, blei han takket for sin innsats i logen og 41 år i leiren.

Veteranen takket for at det blei kastet glans over dagen hans og en spesiell takk til de tilreisende fra Haugesund. Veteranen fortalte videre litt om sitt Odd Fellow liv og sin  Odd Fellow familie. – Rett etter krigen (-46, -47)hadde Veteranen tråkket sine første steg i Odd Fellow lokalene i Haugesund. Han, og også hans  tilkommende kone,  var på de samme juletrefestene i Logehuset. Hans far blei opptatt i loge nr. 8 Harald Haarfagre i 1946. Hans morfar blei opptatt i den samme loge i 1923. Svigerfar, 5 onkler, søskenbarn, og ikke minst hans kone (40 års veteran i vår), til sammen 17 i hans nære familie er/har vært medlemmer av Ordenen.

Veteranen sa han hadde hatt et stort utbytte av logelivet og takket for det. Han avsluttet med å se framover mot sitt neste jubileum, med ønske om god helse og mange gode møter i logen.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no