logo

Søk

25 og 40 års Veteranjuveler tildeles i Rebekkaloge nr. 11 Concordia

Tirsdag 15.12.2015 hadde vi den ære av å hedre søster Nelly Embrå med 40 års Veteranjuvel. DSS Kirsten Melvik og søster Tordis Dons fikk begge to 25 års Veteranjuvel.

Det ble en minnerik aften for den de tre nye Veteranene og alle søstrene som var til stede.
Foran fra venstre: OM Lillian Nilssen, søster Nelly Embrå, Stor Sire Morten Buan, DSS Kirsten Melvik, søster Tordis Dons.
Bak fra venstre: Eks DSS Sylvi Hofsøy Tollefsen, Storrepr. Bente Solheim, Stor Skattmester Vivi Skyrud Uhre, Eks DSS Sidsel Haldorsen

Seremonien ble ledet av Stor Sire Morten Buan, med sine fungerende Storembedsmenn.

Etter den stemningsfulle seremonien i logesalen møttes søstrene og gjester til et stilfullt dekket bord i festsalen. Kveldens treretters meny bestod av hjemmelaget laksepate med toast, surret lammestek med fløtesaus, dampede grønnsaker og potet. Til dessert en hjemmelaget karamellpudding.

Det var 65 søstre fra nr. 11 Concordia og 14 gjester fra forskjellige loger tilstede på den meget høytidelige festaften.

Jubilantene ble hedret med mange fine taler, der de ble takket for deres innsats for logen og Ordenen gjennom 25 og 40 år. Jubilantene selv takket med mange velvalgte ord. Først for den vakre og høytidelige tildelingen av Veteranjuvelen. Så for alle de givende og rike årene de har hatt som medlem av Odd Fellow Ordenen. Det ble også sunget veteransanger til jubilantene og de fikk overrakt blomster.

Det var 11 brødre fra loge nr. 96 Origo og DDS Leif Larsen som serverte ved festmåltidet.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no