logo

Søk

25-års heder i loge nr. 119 Mali

Mandag 7. mars ble to høyt respekterte søstre i loge nr. 119 Mali tildelt 25-års Veteran Juvel. Det var Storrepr. Ingrid Haram og Eks UM, Inger Lise Pettersen

STOR BEGIVENHET: Loge nr. 119 Mali`s nye veteraner i front, fra v. Storrepr. Ingrid Haram og Eks UM Inger Lise Pettersen, bak fra v. OM Sissel Mouritsen, DSS Karin Midthaug og Eks Storrepr. Turid Outzen.

Str. Ingrid Haram og str. Inger Lise Pettersen var blant krumtappene i forbindelse med stiftelsen at loge nr. 119 Mali i 2004, og begge var med fra den spede begynnelse av Molde Rebekkaforening.  Str. Ingrid Haram er også en av Chartermedlemmene  i  loge nr. 119 Mali. De har begge lagt ned et betydelig og viktig pionerarbeid for sin loge, som også har hatt betydning for ekspansjonen av Odd Fellow Ordenen i Molde.

Str. Ingrid Haram var den første UM i loge nr. 119 Mali og str. Inger Lise Pettersen var den første CM i den nye logen i Molde. Gjennom årene som har gått de tatt imot mange utfordringer, og er begge typiske ja-mennesker. Som verdige nyslåtte 25-års Veteraner er de derfor gode forbilder for sine medsøstre.

Str. Ingrid Haram og str. Inger Lise Pettersen ble begge innviet i loge nr. 32 Hild, som også er loge nr. 119 Mali`s Moderloge. Det var derfor veldig hyggelig at søstre fra loge Hild var på besøk ved den store begivenheten.

Tildelingen ble foretatt av DSS Karin Midthaug, assistert av Eks Storrepr. Turid Outzen. Sistnevnte har fungert som fadder på begge to, og hun var i sin tid Loge Mali`s første OM.

Søstre og gjester samlet seg til et hyggelig festmåltid etter tildelingen. Det vanket mange gode ord og blomsterhilsener til de nyslåtte veteranene.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no