logo

Søk

Mandag den 08.02.2016 ble 40- års Veteranjuvel tildelt søster Norunn Marie Letnes for trofast medlemskap i vår Orden

Mandag 8. februar 2016 feiret loge nr. 14 Dagmar at en av våre søstre mottok 40- års Veteranjuvel som tegn på et langt logeliv

59 søstre og en gjest var samlet for å overvære den høytidelige seremonien inne i logesalen, og DSS Astri Kleven Sexe og fungerende Stormarsjall Karin Bellika Erle ledet seremonien på en utmerket måte.

Etter seremonien gikk søstrene til festsalen der gruppe 2 hadde dekket et nydelig festbord til ære for jubilanten. UM ønsket velkommen til bords, og trakk frem at det stemningsfulle møtet inne i logesalen denne kvelden hadde lagt grunnlaget for en fortsatt trivelig kveld.

Kokk og logebror Tore Kulstad orienterte om kveldens meny som var bestemt av veteranen, og som bestod av;  varmrøkt svinekam med grønnsaker og sjysaus med hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Etter dette ble det skålt for jubilanten, før Dagmarkoret innledet festmåltidet med to av sine sanger,- ”Vennskap” og ”Skal hilse fra fjellet”. Søster Inger Johanne Holder spilte piano.

Første taler var OM Inger Rafelsen, som i sin gratulasjonstale til veteranen blant annet trakk frem at det står stor respekt av et 40- årlangt medlemskap, og at det er en ære for logen å få være med og feire dette. Søster Norunn har lang fartstid i logen, og hun deltok blant annet i stiftelsen av Rebekkaleir nr. 18 Senit.

Hun har vært tro mot logen, vært en inspirasjon for alle søstrene, og hun har bidratt med en stor mengde brodergarn til gevinster gjennom disse årene.

Tilslutt overrakte OM en bukett nelliker på vegne av logen, og ønsket til lykke med Veteranjuvelen.

Neste taler var søster Oddlaug Myrvang, som på vegne av gruppe 7 hilste til jubilanten. Søster Norunn beskrives som en bauta i gruppen,- hun er kunnskapsrik, kommer med nye innspill, bidrar i alle oppgaver, og er lett å be. I tillegg til at hun baker og broderer. Søster Oddlaug overbrakte blomster fra gruppen, i tillegg til en hilsen fra søstrene Bia Ødegaard og Marit Thorsen som dessverre ikke kunne delta denne kvelden.

Bak fra ve. er det: DSS Astri Kleven Sexe, Storrep. Karin Bellika Erle og OM Inger Rafelsen.

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no