logo

Søk

Storlogegraden tildelt fire Rebekka Eks OM i Distrikt 6 Trøndelag

Den 17. mars 2016 ble 4 Rebekka Eks Overmestere tildelt Storlogegraden i en høytidelig og nydelig utført seremoni i logesal Cicignon

Fra v: Turid Gorseth Tollin, Liv Grethe Hovde, Trine Loraas Vårum, Agnes Hovind.
Foran: DSS Randi M. Muri

Tildelingsseremonien ble ledet av DSS Randi M. Muri med Storrepr. Randi Falkmo Berg som fung. Stor Marsjall.

De som ble tildelt graden, var Eks Overmesterne Agnes Hovind fra Rebekkaloge nr. 4 Pax, Trine Vårum fra Rebekkaloge nr. 20 Märtha, Liv Grethe Hovde fra Rebekkaloge nr. 73 Magdalene og Turid Gorseth Tollin fra Rebekkaloge nr. 113 Sissihø.

Den høytidelige seremonien ble ledsaget av mektige musikkstykker som understreket både æren, plikten og gleden ved å bli tildelt Ordenens høyeste grad og dermed bli medlem av Storlogen.

Etter utmarsjen ble det servert et glass musserende vin i salongen, før vi gikk inn til et nydelig taffel som ble ledet av Storrepr. Randi Falkmo Berg. Søstre fra Rebekkaloge nr 99 Nidelven hadde pyntet bord og salong, og serverte og sørget godt for oss hele kvelden. Bordet var vakkert pyntet i Rebekkas farger rosa og lys grønt og med nydelige blomster. Festmenyen var Gravlaks med dillstuede poteter, med god vin til. Det smakte nydelig!

DSS Randi M. Muri holdt en vektig og varm tale til de nye Storlogemedlemmene.

Eks OM Agnes Hovind takket på vegne av de nye Storlogemedlemmene; for seremonien som ble en spesiell opplevelse, for all lærdom og støtte i vandringen underveis, for det privilegiet det er å stå som representant for sine loger og motta Ordenens høyeste grad. Og en stor takk til vertskap og huskokk for et meget velsmakende måltid i god søsterånd.

Etter taffelet ble det servert kaffe og hjemmebakte kaker. Stemningen var hele kvelden høy og hjertelig!

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no