logo

Søk

Tildeling av 25 års Veteranjuvel i loge nr. 22 Thomas Wildey

Tirsdag 19.04.16 ble Storrepresentant Erling Nordsjø tildelt 25 års Veteranjuvel for et langt og trofast medlemskap i logen.


Fra venstre: Fung. OM Simen Levinsky, Storrepresentant Erling Nordsjø og Stor Sire Morten Buan

Stor Sire Morten Buan med sine presederende enbedsmenn, Stor Sekretær Steinar Jansen, Stor Skattmester Paal Østmoe, Eks Stor Kapellan Arnfin Evjen og Distrikts Stor Sire Snorre Østlund sto for den høytidelige tildelingen.

Det ble en fin seremoni som Veteranen og logebrødrene satte meget stor pris på. Det er ikke hver gang en får oppleve Stologens embedsmenn i aksjon, og spesielt høytidelig ble det med Stor Sires personlige henvendelse til Veteranen.

I Overmester fravær fungerte Undermeter Simen Levinsky som fungerende Overmester. En oppgave han hadde tatt på strak arm, og kom meget godt i fra.

Etter den høytidelige seremoni ble det servert portvin i lobbyen før brødrene gikk til bords for å innta en bedre middag tryllet fram av kjøkkenet i Stortingsgaten 28. En lammeskank så mør og velkrydret at den kvalifiserer til omtale i Michelinguiden for 2016. Stor takk til Renè.

Også en stor takk til brødrene som hadde pyntet bord med lys og blomster.

Ved bordet holdt Stor Sire en stor og personlig tale til Veteranen.
Han takket bl.a. for det arbeid han hadde nedlagt som redaktør for Ordenens Nettavis og utvikling og levendegjøring av Ordenens nettsider. Et godt samarbeid i nemder for kommunikasjon og informasjon ble også trukket fram.

Fungerende Overmester hadde også mye godt å si til Veteranen.

Veteranen selv takket for den fantastiske og flotte seremoni.
Han måtte innrømme at i hans 25 årige logeliv var dette hans største opplevelse i logen. Det er ikke hver dag en føler seg så til de grader satt pris på. En opplevelse han vil leve lenge på.

Det ble også funnet plass til et innslag fra logens "husdiktar", selv om Veteranen syntes at Svein og Terje hadde vært litt streng i sensuren.

Til slutt takket Distrikts Stor Sire for maten. Han benyttet også anledningen til å takke for samarbeidet i Distriktsrådet.

Etter det store måltid inviterte logens egen konditor på kaffe og bløtkake. Hvor skal dette ende?


Første rekke fra venstre: Fung. OM Simen Levinsky, Sorrepresentant Erling Nordsjø, Stor Sire Morten Buan.
Annen rekke fra venstre: Distrikts Stor Sire Snorre Østlund, Stor Sektretær Steinar Jansen, Stor Skattmester Paal Østmoe og Eks Stor Kapellan Arnfin Evjen

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no