logo

Søk

40 års Veteranjuvel Bjørg Jørgensen, loge nr 37 Verdande

Sammendrag av ord fra OM Kari Fiskå til vår jubilant:

Du har alltid vært blid og positiv med ønske om å delta aktivt i logelivet, og har hatt mange verv. I tillegg til å delta aktivt i logelivet har familien alltid hatt en stor plass i hjertet ditt og etterhvert som det har kommet nye familiemedlemmer har de blitt tatt imot med åpne armer. Hjemmet ditt er et naturlig sted for hele familien. Din romslighet har også søstrene i logen fått nyte godt av, du har blant annet gjestfritt latt en av våre sommerturer være på hytta deres.

Du har alltid vært en ivrig og trofast søster, så det er en søster med god kjennskap til vårt indre logeliv som mottok 40 års VeJu. Det var en verdig og høytidelig ny seremoni i logesalen, og veldig mange av søstrene tilstede for å dele opplevelsen med deg. Et bevis på at vi setter stor pris på alt du har bidratt med.

40 år er lang tid, men jeg tror at når du ser tilbake på årene har de gått fort. Du har som sagt hatt mange gjøremål og opplevelser gjennom ditt lange logeliv, og jeg tror nok at du har mange gode opplevelser foran deg.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no