logo

Søk

Gledelig begivenhet i loge nr. 119 Mali

Mandag 2. mai fikk str. Jenny Talseth tildelt 25-års Ve.Ju i loge nr. 119 Mali. 

STOLT VETERAN: Fra v. OM Sissel Mouritsen, vår nye 25-års veteran Jenny Talseth, og Storrepr. Ingrid Haram

53 søstre kunne delta ved ny en hyggelig og høytidelig begivenhet i logen.

Tildelingen av Juvelen ble foretatt av Storrepresentant Ingrid Haram, og en høytidsstemt hovedperson fikk en fin opplevelse sammen med søstre og gjester i logesalen.

Str. OM Sissel Mouritsen karakteriserte den nyslåtte Veteranen som en trofast og hyggelig søster med et varmt smil. Str. Jenny Talseth er av dem som har fulgt oppfordringen om å møte så ofte hun kan i logen. Derfor kan en trygt bruke hedersbetegnelsen «en trofast søster har fått sin velfortjente heder», uten at det blir bare en talemåte

Str. Jenny Talseth var også med i det knippe av søstre som i 2003 tok initiativet til å stifte det som senere skulle bli Loge Mali. Vår nye veteran har dessuten hatt en rekke verv og deltatt i nemnder og utvalg.

Søstermåltidet ble er svært hyggelig bordsete, med en meny som veteranen selv hadde satt sammen. Det vanket mange gò ord og blomster til veteranen. For å sette en ekstra spiss på kvelden var det innleid en duett som spilte og sang. Kjente toner som skapte stemning og allsang. Søstrene hadde fått nok en minnerik logekveld med en ny 25-års veteran i sin midte.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no