logo

Søk

En stor dag for loge nr. 126 Safir

da Eks DDRP og Eks DSS Berit Halvorsen ble tildelt 40 års Veteranjuvel

Veteranen omkranset av sine to døtre, str’ene Hilde Høgseth Grønn (126) og Inger Lene Høgseth (56)

Loge nr. 126 Safir teller 36 medlemmer. I salen og på ettermøtet den 3. mai var vi 88 søstre til stede. Fantastisk! Det sier mye om den nye Veteranen, en populær embedsmann.

Alle distriktets loger og leire var representert. I tillegg var søstre fra logene Urd og Camilla Collett. Ekstra stas var det jo at Dep SS Torill Grundtvig Skougaard sto for tildelingen. På de øvrige stolene satt søstre som veteranen had-de fått ønske seg.

Høytidelig og flott var det.

I salongen ble det servert musserende vin med og uten alkohol. Bordene var nydelig dekket i våre farger.
ALL ÆRE!

Veteranen hadde ønsket seg svinestek med tilbehør og fruktsalat til dessert. Nydelig smakte det.

Av taler var det mange. Først ut var Dep SS som overrakte blomster fra Storlogen. DSS snakket mye om veteranens utstråling. Safirs OM Liv Normann avsluttet med Halvdan Sivert-sens ord "for ei dame" etter å ha sitert Kahill Gibrain. Storrepr. Mona Granås takket for at hun fikk føre veteranen denne kvelden og for et langt vennskap. HM Brita Mårdh Knapstad (26) minne oss alle om et av veteranens viktige ut-sagn: "Du kan ikke være venner med alle, men du kan vise vennlighet mot alle". OM Else Åsrum (42) takket veteranen for alt hun har be-tydd for hennes loge. Deretter fulgte en person-lig, men ikke privat, tale fra veteranens to døtre før veteranen selv takket for årene i ordenen og fortalte fra sin reaksjon på opptagelsen, og hennes fadders utsagn: "Vær positiv og aktiv og si ja til alle oppgaver du blir bedt om å ta". Eks DSS Ingebjørg Nesje Jonassen takket for maten, og hun flettet gresk gudelære inn i talen.

Kaffen og alle kakene ble servert kl. 23.15. Så det ble en sen, men minnerik kveld for alle vi som fikk være med.

TAKK!

Vetranen sitter omkranset av Dep SS Torill Grundtvig Skougaard og DSS Greta Gjerde Christiansen.
Bak står fra venstre Eks DSS Ingebjørg Nesje Jonassen, storrepr. ’ene Hildbjørg Ljosland Henriksen (126) og Mona Granås (leir 6)

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no