logo

Søk

Det var stor stemning i Odd Fellow-huset i Odda da 51 gjester av den eldre garde benket seg rundt festdekket bord på formiddagstreff onsdag 20. april

Det var Sosialnevnden i loge nr. 55 Margrethe som var vertskap og søstre fra logen hadde hentet mange av de inviterte eldreboende hjemme.

Til velkomst var det sherry og eplesaft, deretter ble det servert deilig middag. Hakkasteik med kålrabi, rødbeter og poteter, virkelig festmat her i Hardanger! Til kaffen var det mange gode hjemmebakte kaker å velge mellom.

Ja-mennesket Norvald Grytli, eller Nappe som han ofte kalles, underholdt gjestene med sang og musikk, ledet allsang, fortalte historier og hadde en populær quiz.

Med god mat og god underholdning blir det god stemning! Og når så praten kan gå over bordet, gamle kjente treffer hverandre igjen da er det godt å være sammen!

Åresalg ble det også tid til, det er alltid et populært innslag. Gevinstene var mange og latteren satt løst.

En god bieffekt av eldretreffet fikk vi også oppleve. Vi hadde nemlig kjøpt inn for mye mat, det er ikke alltid så lett å beregne hva som vil gå med til så mange gjester! Derfor kontaktet vi Frelsesarmeen i Odda som kom og hentet restene av middagen. Tilbakemeldingen Frelsesarmeen så kom med om kvelden, var at de hadde delt ut 26 middager til enslige og familier. Så mange glade ansikter var det lenge siden de hadde sett!

For oss søstre i loge nr 55 Margrethe ble det med den tilbakemeldingen dobbelt glede over dagens innsats.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no