logo

Søk

Tildeling av 25 års Veteranjuvel i loge nr. 129 St. Brictiva

Torsdag 11. februar 2016 ble søster Anne Kari Ottem tildelt 25-års Veteranjuvel.

25 år Veteran jubilanten Anne Kari Ottem sittende foran mellom Storrepresentant Gunnvor Arnstad
og fungerende OM Else Mari Thorhus

Jubilanten ble innviet i loge nr. 58 Gudrun 08.10.1991. Da det ble opprettet søsterforening og senere stiftet loge, valgte jubilanten og gå over til denne som er loge nr. 128 St.Brictiva. Jubilanten har siden sin innvielse hatt mange verv i loge og leir, samt i nevnder og komiteer. Hun er nå Skattmester.

Seremonien ble avholdt i Logens lokaler i Halsanvegen i Levanger. Det var en vakker seremoni ledet av DSS Astri Kleven Sexe. Eks DSS Inger Mari Fossum og Storrepresentant Gunnvor Arnstad og Fungerende Stor Marsjall Liv M Woll fra Rebekkaloge nr 58 Gudrun.

Det ble mange fine opplevelser for jubilanten denne kvelden. Seremonien inne i logesalen var vakker og verdig.

Da det seremonielle var over, inntok vi et varmt søstermåltid ved et meget vakkert pyntet bord. Det var flere søstre som talte, samt overrekkelse av gaver og blomsterhilsener.                                                                   

I sin tale takket Veteranen for en flott opplevelse inne i salen, og for et meget hyggelig søstermåltid. Det var fint at så mange fra Rebekkaloge nr 58 Gudrun var tilstede på denne tildelingen. Veteranen understreket også sin store glede og takknemlighet for alle opplevelser av et søsterfellesskap.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no