logo

Søk

Rebekkaleir nr. 22 Viljen på tur til Stavanger, 9. – 11. mai 2016

Den 9. mai 2016, reiste 36 Matriarker fra Rebekkaleir nr. 22 Viljen på en tre dagers tur til Stavanger.

Turen var arrangert av nevnd for styrkelse og ekspansjon, med Eks.DSS Ingebjørg Baust i spissen. Turen startet fra Risør på morgenen med buss, og håpefulle Matriarker ble plukket opp på turen vestover.  Da alle var kommet vel ombord, ble det servert kaffe og nydelig kringle fra Baker Jørgensen i Arendal.

Vel fremme på hotellet i Stavanger, var det tid for å iføre seg gallaantrekk og gjøre seg klar for fellesmøte med Rebekkaleir nr. 3 Vestri. Vi fikk en utrolig god og varm velkomst, og vi gledet oss til å overvære innvielse av to nye Matriarker. Det ble et minnerikt møte.

Etter møtet ble vi ført inn i en festpyntet spisesal, med nypusset sølvtøy og nye duker. Det ble servert et fortreffelig måltid meg godt drikke til. Kaffe og mange gode kaker, var også på menyen.

Vi sender en stor takk til alle Matriarkene i Rebekkaleir nr. 3 Vestri, for en uforglemmelig kveld. Det ble også lagt planer for besøk, og vi ønsker Rebekkaleir nr. 3 Vestri hjertelig velkommen til Rebekkaleir nr. 22 Viljen i Arendal.

Dagen etter gikk turen til Flor & Fjære, i et utrolig fint vær med 26 varme grader. Det ble en komplett pakke av nytelse, rekreasjon og inspirasjon.

Onsdag 11. gikk turen hjemover. Alle hadde fått med seg nye bekjentskaper og fellesskap samt mange gode opplevelser og minner. Hele turen var en nytelse av en annen verden.

Med sommerlig hilsen fra HM Venke Fone Holum


Eks DSS, Storrep., HM  og DSS

HM og HM

Flor & Fjære

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no