logo

Søk

40-års Veteran i loge nr. 6, St. Veronika

Tirsdag 6. september var det igjen duket for Veteranjubileum i loge nr. 6 St. Veronika.

DSS Liv Tefre og Jubilant Sylvi Barstad

Søster Sylvi Barstad ble denne dagen tildelt 40 års Veteranjuvel for trofast medlemskap i vår Orden.

Etter en høytidelig seremoni inne i salen, ledet av DDS Liv Tefre og Stor Marsjall Lisbeth Støhle, ble søstrene bedt inn i Krystallsalen til et vakkert dekket festbord. UM Inger Anne Fladmark ønsket alle hjertelig velkommen til bords. På menyen sto deilig fylt svinekam m/friske grønnsaker.

Mange hadde tegnet seg på talerlisten denne kvelden, og først ut var DSS Liv Tefre. Hun gratulerte jubilanten med den store dagen, og takket for hennes trofaste arbeid for logen gjennom alle år. Søster Sylvi har hatt mange verv både i loge og leir og er et utpreget ja-menneske som alltid stiller opp hvis noen spør henne om noe. Hun ønsket jubilanten mange flere aktive år i ordenens tjeneste.

Neste taler var OM Randi Skårbrevik som også gratulerte vår ferske 40 års veteran. Søster OM snakket litt om hvilke forventninger man har når man går inn i en loge. Hun la vekt på at det er søstrenes eget ansvar at logen blir et godt sted å være. Hun takket  veteranen for hennes positive innstilling og alt hun har bidratt med i loge sammenheng, og overrakte så de tre nelliker for vennskap, kjærlighet og sannhet til 40 års jubilanten.

Jubilanten selv holdt en fin tale der hun takket for juvelen og den høytidelige seremonien inne i salen. Hun mintes at de var fire søstre som gikk inn i logen samtidig i 1976. To av dem har flyttet og en er gått bort, så nå står hun igjen alene som 40-års jubilant. Hun takket for alle de gode bekjentskaper hun har fått i logen. Det har vært mange og lærerike år som hun er ydmyk og glad for å få oppleve. Det var Eks OM Marit Tollås som fikk henne inn i logen, og som ble hennes fadder.  Hun takket søster Marit for å ha vært en god fadder og svart på alle spørsmål hun har hatt. Men fadder Marit har også vært en streng fadder, som visste å si fra hvis skjørtelengden var for kort eller smykkene for prangende, og det er akkurat det en god fadder skal gjøre, sa jubilanten.

Til slutt var det fadder og Eks OM Marit Tollås som gratulerte sitt fadderbarn og gode venninne med 40 års juvelen. Hun synes det var kjekt at fadderbarnet fant seg godt til rette i logen og takket henne for den positive holdningen hun alltid har vist. Hun avsluttet med å utbringe en skål for 40 års jubilanten.

Eks OM Kirsten Grimstad holdt takk for maten tale og takket søster UM og hele kjøkken komiteen for et flott arbeid.

Kvelden fortsatte med kaffe og deilige kaker i salongen, og søstrene hygget seg i hverandres selskap. Det ble en koselig og minnerik kveld for alle søstrene i St. Veronika.

DSS Liv Tefre, jubilant Sylvi Barstad, OM Randi Skårbrevik og Stor Marsjall Lisbeth Støhle

Eks OM Marit Tollås, Stor Marsjall Lisbeth Støhle, 40-års jubilant Sylvi Barstad og DSS Liv Tefre

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no