logo

Søk

Tildeling av 60-års Veteranjuvel til Gerd Wangberg Sæther, loge nr. 21 Maud, Hamar

Str. Gerd Wangberg Sæther ble tildelt 60-års Veteranjuvel i en høytidelig og verdig og seremoni 13.06.2016.

Hun ble innviet i loge nr. 21 Maud 04.06.1956, og hennes fadder var logens stifter Ellen Fjestad. I over 60 år har Gerd Wangberg Sæther vært en entusiastisk og god Rebeccasøster, og hun har ivaretatt flere verv i loge nr. 21 Maud. Kunnskapsrik, humørfylt og inkluderende har hun vært til stor inspirasjon og glede for sine søstre!

På kvelden for tildelingen anførte CM ærestegnet og førte Stor Sire Morten Buan til OM-stolen og de øvrige til deres plasser. Stor Marsjall Lill Kraft Johnsen førte str. Gerd Wangberg Sæther inn i salen, og hun  fikk gode ord fra Stor Sire og øvrige Storembedsmenn. Stor Sire tildelte Gerd Wangberg Sæther 60-års Ve.Ju. og hun ble ført til sin plass. Stjernehimmelen ble tent og Mus.ansv. spilte You raise me up , komponist Rolf Løvland. 67 søstre og 14 gjester hadde gleden av å overvære denne minnerike og spesielle kvelden.

I salongen fikk jubilanten en overraskelse. Hennes nevø, Ole Peder Sæther, som er en meget god tenor og har et langt liv i sangens tjeneste bak seg, ville synge for tante Gerd! Han ble akkompagnert av den eminente og entusiastiske organisten i Ringsaker kirke, Roger Andreassen.

Et vakkert pyntet bord møtte jubilanten, søstre og gjester i spisesalen. Menyen var tre retters med confittert ørret til forrett, kalvestek som hovedrett og Dronning Mauds dessert. Stor Sire Morten Buan holdt en varm og vakker tale for jubilanten før vi sang Veteransangen. Deretter holdt OM Kristin Krogrud tale før jubilanten før jubilanten selv holdt en personlig tale med tilbakeblikk på 60 års logeliv og de gleder, refleksjoner og minner logeårene hadde gitt henne. Jubilanten fikk alterblomstene før Eks. OM Eva Smestad rundet av taffelet med å takke for et utsøkt måltid og en minnerik kveld.

Vi gratulerer 60-års Veteranjubilanten, søster Gerd Wangberg Sæther, og ser fram til det videre logelivet med henne!

Jubilanten flankert av organist i Ringsaker kirke Roger Andreassen og nevø Ole Peder Sæther

Jubilanten med presederende embedsmenn

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no