logo

Søk

Hyggetreff i Rebekkaloge nr. 4 Pax, lørdag 5. november 2016

Lørdag 5. november var det nok en gang duket for hyggetreff i Rebekkaloge nr. 4 Pax.

Siri Roaldseth og Anne Kathrine Thun Øverby

41 søstre hadde tatt turen til selskapslokalet Cicignon i Hørløcks vei 66. De ble ønsket velkommen i salongen av str. Eks OM Agnes Hovind, hvor de ble servert sherry og alkoholfri drikke. Deretter gikk søstrene til nydelig pyntede bord i spisesalen.

Der ble vi ønsket velkommen til bords, og det ble servert en nydelig lunsjtallerken tilberedt av str. Karin Amdahl og str. Lisbeth Skagen. Ved bordet leste Eks OM et fint dikt om Trondheim, og vi fortsatte med å synge den nydelige «Trondheimsnatt», av Åge Aleksandersen. Str. Gunhild By stilte som vanlig opp og spilte piano.

Tordis Eggen, Wenche Berg og Alvhill Føll

Str. Storrepresentant Eli Dolmseth og Str. OM Astrid Skogmo har vært på besøk hos Rebeckaloge nr. 71 Fröja i Östersund, som feiret sitt 25 års jubileum 26. oktober. De har vært vår vennskapsloge i hele 23 år! Str. Storrepresentant fortalte om reisen og refererte fra logemøtet. Det var et vakkert møte med ca. 90 deltakere hvor våre str. ble behandlet som hedersgjester. Etter logemøte ble det overrakt gaver, og fra vår loge ble det gitt en engel og en lysestake fra Nidarosdomens gavebutikk, samt de 3 tradisjonelle rosa nelliker.

Astrid Skogmo, Kirsti Ramlo og Elin Smaavik

Deretter ble det servert hjemmebakte kaker og kaffe/te. Så ble ordet gitt fritt, og det var flere søstre som reiste seg og leste morsomme historier og vakre dikt. Deretter fortsatte den trivelige praten rundt bordene. Innimellom hadde vi allsang hvor vi sang «De nære ting» og «Patrioten», med tonefølge av str. Gunhild By ved pianoet.

Taffelet ble avsluttet med trekning av gevinster på inngangsbilletten. Str. Eks OM Agnes Hovind overrakte blomster til str. Gunhild By og str. Karin Amdahl. Til slutt takket hun for oppmøtet, og ønsket søstrene vel hjem.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no