logo

Søk

40 års Veteranjuvel i loge nr. 19 Tacita

Den 21. november var det nok en stor begivenhet i vår loge, da søstrene Ida Ryther og Anne Elisabeth Halaas ble tildelt sitt synlige bevis på 40 års trofast medlemskap. 

Øverst til venstre Eks.DSS Anne Grethe Laugtug, DSS Kari Midthaug , Stor repr. Mary Mølgår
Nederst fra venstre Eks OM (og Veteran ) Anne Elisabeth Halaas , OM Ellen Morch Olsen , str. Ida Ryther ( Veteran ) 

Seremonien var stilfull og rørende da de to søstrene, hånd i hånd, ble ledet inn i den fullsatte salen av fungerende Stor Marsjall Mary Mølgaard. 

DSS Karin Midthaug forestod tildelingen med Eks DSS Anne Grethe Laugtug på UM-stolen.

DSS Karin Midthaug holdt en personlig og varm tale til veteranene under seremonien.

De to søstrene ble i sin tid innviet på samme dag.  Begge har hatt flere embeder i logen, og Anne Elisabeth Halaas har også vært logens OM og Storrepresentantant samt Storrepresentant i leir nr 15 Fosna.  De har begge møtt trofast i alle år.  Anne Elisabeth Halaas var bare 27 år da hun gikk inn i logen, og i Odd Fellowsammenheng er hun tredje generasjon, idet både hennes bestefar og begge foreldrene var Odd Fellows. Hennes datter Christina er dessuten logens fungerende Kapellan, og dette gjør familien til Odd Fellows i fire generasjoner!

Det var 70 søstre tilstede, flere fra vår datterloge Embla, men også søstre fra Trondheim og Bergen.   Ettermøtet ble gjennomført med stil, og med både alvor og skjemt. OM Ellen Morch Olsen holdt logens tale og overrakte blomster.  Begge veteranene hadde noe på hjertet, det hadde også Eks OM Halaas sin datter Christina, som holdt tale og overrakte blomster til begge veteranene på vegne av fadderbarna.

 På menyen stod velsmakende fårestek og fruktcocktail m/is. Veteranene spanderte «nogo attåt» til kaffen og stemningen var upåklagelig. Det ble en flott kveld å minnes i logesammenheng.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no