logo

Søk

25 års Veteranjuvel til Eks OM Ragnhild Bjellås

Den 8. februar var det høytid i Rebekkaloge nr. 116 Navigare da Eks OM Ragnhild Bjellås ble tildelt Veteranjuvel for 25 års medlemskap i Odd Fellow Ordenen

Også denne kvelden gledet Veteranen oss med sin musikk

Ragnhild Bjellås ble innviet i Ordenen i 1992, den gang i loge nr. 90 Hannah. Senere ble hun også tatt opp i leir nr. 17 Christiania. I 2006 flyttet hun med familien til Gjerstad i Aust-Agder, og da var veien kort til Rebekkaloge nr. 116 Navigare i Tvedestrand hvor hun raskt ble medlem. Samtidig ble hun overflyttet til leir nr. 22 Viljen.

I alle disse årene har Ragnhild Bjellås vært en skattet Rebekkasøster – på så mange vis. Særlig kjent er hun for sitt pianospill. I alle disse årene er det mange loger og leire - både Odd Fellow og Rebekka på Sør- og Østland – som har kunnet glede seg over hennes spilling, det være seg som organist i logesalen eller ved pianoet på ettermøtene. Alltid like vennlig og velvillig når hun blir spurt om en oppgave.

Storrepresentant Else-Margrethe Ramsdal sto for tildelingen av Veteranjuvelen, utført akkurat så fint som denne vakre seremonien krever.

Veteranens fadder, Eks Stor Kapellan Jorun Michelet, loge nr. 90 Hannah, kom tilreisende for å være med på feiringen av Veteranen, noe vi alle satte svært stor pris på.

Etter tildelingsseremonien ble vi ønsket velkommen til festmiddag, hvor det ble servert kokt laks med agurksalat og annet godt tilbehør, og iskake til dessert.  Det ble holdt gode taler av OM Bjørg Gundersen og fadder Jorun Michelet. Begge fremhevet Veteranens engasjement i logearbeidet, hennes store kunnskaper, hennes grundighet og hennes utpregede rettferdighetssans.

Veteranen selv avsluttet talerekken med å fortelle om små og store hendelser i hennes 25 år som Rebekkasøster. Hun takket for alt hva logen og Ordenen har vært for henne, og for en flott kveld.

Foran f.v.: Veteranen og Eks Stor Kapellan Jorun Michelet
Bak f.v.: Storrepr. Else-Margrethe Ramsdal og OM Bjørg Gundersen

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no