logo

Søk

Tildeling av 40 års Veteranjuvel i Rebekkaloge nr. 4 Pax

Tirsdag den 14. februar 2017 kunne Rebekkaloge nr. 4 Pax feire at søster Eks OM Eva Kvikne ble tildelt 40 års Veteranjuvel for trofast medlemskap i vår Orden

Bak f.v. OM Astrid Skogmo, DSS Randi Muri, Storrepresentant Eli Dolmseth, foran 40 års Veteranjuvel Eva Kvikne

61 søstre og 13 gjester var samlet for å overvære den høytidelige seremonien som på en verdig måte ble ledet av str. DSS Randi Muri. 

Etter seremonien fikk søstrene servert et glass Prosecco eller Mozell i salongen før søstermåltidet. I spisesalen var det dekket til fest, og kveldens meny var helstekt ytrefilet med rødvinssaus, friske grønnsaker og fløtegratinerte poteter, etter veteranens ønske. 

Festkvelden ble ellers preget av taler med rosende ord til jubilanten, sanger og god stemning rundt bordene. 

Første taler var str. OM Astrid Skogmo. Hun gratulerte med 40 års trofast medlemskap i ordenen. 40 år er lang tid og det er ikke alle forunt å få oppleve en slik dag!  Jubilanten har vært en svært aktiv logesøster. I perioden 1983 – 1991 hadde hun embeder som CM, UM, OM, Eks OM, og i perioden 1996 - 2000 var hun rådsrepresentant. I tillegg har hun vært medlem i mange nevnder og komiteer. Mange turer i logens regi har det også blitt. Til slutt ønsket str. OM Veteranen fortsatt god helse og mange fine år, og overrakte henne de tradisjonelle 3 rosa nelliker som et symbol på Vennskap, Kjærlighet og Sannhet.

Vår nye 40 års Veteran takket for den minnerike og høytidelige handlingen i Logesalen. Hun har hatt 40 kjempefine år i logen. Logen har betydd mye og har vært en viktig del av livet. Til slutt takket Veteranen alle som hadde møtt opp for å feire hennes store dag.

Hovedmatriark Bente Løkken, Rebekkaleir nr. 9 Trondheimen, holdt også tale for jubilanten, hvor hun takket for hennes medlemskap gjennom 28 år. Det er litt spesielt å stå i egen loge som Hovedmatriark fra Rebekkaleiren å få gratulere jubilanten. Hun ga jubilanten følgende ord med på veien: Å ha et verdig mål å jobbe mot, er en av hemmelighetene til et liv som er verd å leve! 
Til slutt gratulerte hun jubilanten med tildelingen, og overrakte henne de 3 tradisjonelle røde roser som et symbol for Tro, Håp og Barmhjertighet.

Str. Eks OM Laila Gjervan gratulerte jubilanten med dagen og mintes deres felles fadder Ingrid Dahl.

Str. Torveig Nordtug gratulerte på vegne av Kaktusene.

Kveldens siste taler var str. Gunhild By. Hun og str. Kjellaug Lereim er veteranens fadderbarn. Hun takket på vegne av dem begge veteranen for hennes store omsorg. Så gratulerte hun med dagen, før hun avsluttet med å takke for maten.

Taffelet ble avsluttet med «Vennesangen», med Str. Gunhild By ved pianoet.

Kvelden fortsatte i salongen hvor det ble servert kaffe og hjemmebakte kaker.

Det ble en minnerik aften for den nye veteranen og alle søstrene som var til stede.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no