logo

Søk

Loge nr. 6 St. Veronika lager Hyggeaften på Color Line Stadion

Tirsdag 14. mars arrangerte loge nr. 6, St. Veronika, sin årlige Hyggeaften for beboere på institusjon, et populært tiltak som er fulltegnet hvert eneste år

Mange gode smørbrød å velge i

Også denne gangen var nesten 200 gjester påmeldt, og mange av dem hadde gledet seg i flere dager til dette arrangementet.

Lisbeth Støhle ønsket gjestene velkommen til festen. Søstrene i loge nr. 6 St. Veronika hadde laget mange fat med fine smørbrød, og gjestene ga uttrykk for at dem satte stor pris på dette. Etter maten var det loddsalg med massevis av gevinster, noe som er utrolig populært. Da kvelden nærmet seg slutten, kunne søstrene bære inn nesten 30 hjemmelagde kaker og servere kaffe og brus til.

Dag Henriksen underholdt hele kvelden med flott taffelmusikk. Etter at alle kakene var fortært, spilte han opp til dans med både Elvis og Vikingarna på repertoaret. Både Søstrene i loge nr. 6 St. Veronika og alle gjestene med ledsagere, hygget seg i lag, og det var stor stemning rundt bordene.

Ute var det både haglebyger og lyn og torden, så ingen hadde lyst til å bryte opp og begi seg ut i den fæle stormen, men da klokka nærmet seg 21.00 takket de siste gjestene for seg.

Inger Anne Fladmark i loge nr. 6 St. Veronika takket både komiteene og alle søstrene som hadde vært i sving for å kunne gjennomføre arrangementet, samt ansatte ved Color Line Stadion som er utrolig flinke til å hjelpe til.

Alle gevinstene er gitt inn av søstrene i loge nr. 5 St. Veronika


Dag Henriksen og Lisbeth Støhle 


Inger Anne Fladmark styrte loddtrekningen med myndig hånd

Mange fristende kaker

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no