Av Dag-Runar Pedersen

Sommeren har begynt tidlig på Sørlandet i år og «smeigedagene» har vært mange allerede før vi skriver juni måned.

Vår kjære OM Bjørn-Einar Bjerke Vert Eks OM Hjalmar Kaaløy er 
grillmester med egenproduserte
pølser av villsau og ullgris.
Assistent er br Sekr. Jan Arne Teige


Eks OM Hjalmar Kaaløy inviterte oss alle med ut på hytta si i Mandalsskjærgården -  en fantastisk plass med godt utsyn over innseiling til Mandal – og rett ut er det vel Danmark som ligger.

Under Teltduken Per Gustav Erik Larsen og
Odd Gøran Halvorsen

Hjalmar har ikke bare en flott plass, han er også villsaubonde på si’.   Og han er av den utrolig gjestfrie sorten, som ikke er redd for å by på god mat og hyggelig atmosfære.
Det ble grillet nydelige pølser som han har laget selv, med en blanding av villsau og ullgris.  Utrolig smaksrike pølser som guttene bare kunne fråtse i.  Og så kommer villammet -  deilig kjøtt av bog og lam som grilles nennsomt.

Praten går ufattelig lett i en slik atmosfære.  Brødrene koser seg med mat og godt drikke, været er bare så sommerlig og fløyelsmykt det kan bli på Sørlandet.   Og vil man speide utover havet, dukker det helt sikkert opp en seilbåt eller et kongeskip.  Alt er liksom mulig.

Einar Bergstø, Alvaro Esqudero
og vårt nyeste medlem
Eks DSS Hans Balchen har smilet på


Utrolig moro er det at også 2 av være ferskeste brødre ble med oss på sommertur.  Hvilken flott anledning til å møte sine nye brødre i en avslappet og uformell setting.

Og når sommernatten stille smyger seg over landskapet,  forlater vi Kaaløy og blir fraktet i buss tilbake til byen av vår alltid positive CM, Roger Haugli.

Nok en sommertur er avviklet – uten skader av noe slag.  Slik det skal være.  Da er det bare å ønske alle en riktig god
sommer fra Sørlandet.