logo

Søk

Reisebrev fra "The European Odd Fellow Youth Tour", New York

Denne torsdagen startet med en god frokost Fresh&Co klokken 07:45. Der fikk vi den maten vi trengte for en lang og spennende dag

Før programmet startet skikkelig fikk vi tid til å stelle oss før bussen til FN-bygningen gikk 09:00. Da vi kom dit måtte vi gjennom en sikkerhetssjekk og deretter fortsatte vi inn i selve bygningen. Der inne fikk vi en guidet omvisning som inneholdt informasjon om de forskjellige interessepunktene. VI lærte mye om de utstilte gjenstandene og arkitekturen, i tillegg til muligheter for bilder. Videre fikk vi ett foredrag hvor vi ble orientert rundt hovedmålene og hovedoppgavene til FN (SDG). Etter presentasjonen fikk vi sjansen til å stille spørsmål der vi fikk svar på alt vi lurte på. Dette var utrolig lærerikt.

Etter den fantastiske omvisningen og presentasjonen i FN bygget dro vi tilbake til hotellet hvor vi fikk 4 timer fritid til å utforske New Yorks gater. Vi fikk i oss litt mat, shoppet i butikker og fikk litt hvile etter travle dager.

Når klokken ble 19:00 var det tid for middag på Bubba Gump Shrimp. Der fikk vi gode retter servert med en artig quiz om Forrest Gump, temaet til restauranten, og noen fra gruppen var heldige og vant diverse premier.

Så var tiden inne for Broadway. Aladdin var Broadway-showet vi dro til, det var helt fantastisk!  Vi nøt vært sekund av det 2 timer og 30 minutter lange showet. Skuespillerne gjorde en helt suveren jobb, anbefales på det høyeste.

Da Broadway showet var ferdig samlet vi oss og gikk til Times Square for å oppleve den berømte gaten om kvelden. Ett helt fantastisk syn for å avslutte en fantastisk kveld.

Så gikk vi tilbake til hotellet for å bakke sakene våre og legges oss for morgendagens reise til Washington DC.

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern