logo

Søk

Velkommen til Odd Fellow Loge nr. 117 Oseberg

Loge 117 OsebergLoge nr. 117 Oseberg har sine møter i ordenshuset i Tønsberg. Møtene avholdes to ganger i måneden, unntatt i perioden juni - august.

Kjære Brødre!

Det sittende Embedskollegiet i Loge 117 Oseberg er snart historie. Vi legger skuta til kai en liten stund for å bytte ut noen av mannskapet. Mannskapsbytte er 28. august.

De to årene jeg har sittet som Overmester for Loge 117 Oseberg har gått veldig fort. Det er lett å tro at man har vært med på det meste, og ikke er mottakelig for mer lærdom. Der må jeg innrømme at jeg har tatt grundig feil. I de to årene som Overmester har jeg lært mye, også om mine medmennesker. Jeg har blitt kjent med mange brødre som jeg kanskje aldri hadde fått anledning til å bli kjent med ellers.

Jeg oppfordre alle våre brødre til å ta vel imot det nye Emedskollegiet som starter sin virksomhet nå til høsten. Støtt dem i dere arbeid for logen og ordenen.

Vi er gått inn i feriemodus, en årstid med kos og hygge i sentrum. I denne tiden er det ikke gitt at alle har en hånd å holde i, eller en god venn å støtte seg til. Vær raus, observant, til stede og synlig for de som har det vondt og sliter. Jeg tenker spesielt på våre syke brødre. Nestekjærligheten er motoren i vårt virke!


Med disse ord ønsker jeg alle våre brødre en fin sommerferie,
i Vennskap, Kjærlighet og Sannhet!

 

Ole-Geir Olsen
Overmester

 

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost:odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no