Mandag 14. oktober 2019 kunne vi i loge nr 109 Sildre feire vår 40 års Veteran Turid Sandstrand

Hun ble tatt opp i loge nr 40 Providentia den 10. oktober 1979 og i leir nr 13 Polarsirkelen den 27. oktober 1988. Overgangen til oss i loge nr 109 Sildre ble gjort den 27. april 2015 og dermed kunne vi med glede tildele 40 års veteranjuvel til søster Turid Sandstrand for lang og tro medlemsskap i Odd Fellow ordnen.

Det ble en verdig og høytidelig sermoni gjennomført av DSS Synnøve Oppegård og hennes storembedsmenn Fung. Stormarsjall Laila Kristiansen og Fung. Dep. Stor Sire Anne Harriet Kvalheim i logesalen.

Etter tildelingen kunne vi sette oss til et nydelig dekket bord i lilla og hvitt og på menyen stod det «Kokt kveite med godt tilbehør» etter jubilantens eget ønske. Det ble holdt fine taler og overlevering av flotte blomster. Veteranen selv holdt en utrolig fin takketale og fortalte hvor mye logen hadde betydd for henne alle disse årene. Ord som rørte oss og til ettertanke..

I salongen etterpå kunne vi nyte kaffe og nydelig marsipankake pyntet med Sildre sin logo og tekst: «Takk for 40 gode logeår – Turid» - Spandert av jubilanten. Tusen takk.

Det ble en minneverdig kveld for både 40 års veteranen og alle søstrene.

Bak fra venstre:  Fung. Dep. Stor Sire Anne Harriet Kvalheim, Fung. Stormarsjall Laila Kristiansen
Foran fra venstre: OM Ann Karin Tenggren, 40 års veteran Turid Sandstrand, DSS Synnøve Oppegård