Herman Anker

Meny på våre ettermøter


UM Magnar Bækken
ønsker deg velkommen til ettermøtene med følgende meny:

 

Høsten 2019:

19. november - Appelsinstekt kalunfilét m/waldorf, balsamicomarinert rødkål, dampede poteter, dessert karamellpudding m/saus og krem

3. desember - Juletallerken m/ribbe, pølse, medisterkaker, rødkål, surkål, dessert: riskrem m/rød saus

Våren 2020:

14. januar - Dampet laksefilét m/agurksalat, hollandaise, dampede poteter, dessert: fruktsalat m/krem

18. januar - Forrett: Scampi m/urter, Hovedrett: Kalvestek m/blomkål, sopp, poteter, saus, Dessert: Tjukkmjølkpudding m/marinerte jordbær

28. januar - Landgang m/tre toppinger

11. februar - Reke- og karbonadesmørbrød

25. februar - Skrei m/lever og rogn, poteter

10. mars - Kalkun m/waldorf, dampede poteter, fløtesaus, dessert; krokanfromage

24. mars - Kjøttkaker m/løksaus, kålstuing, poteter, tyttebær

21. april - Sommertallerken

5. mai - Svinestek m/tilbehør, poteter, tyttebær, dessert: sitronfromage

19. mai - Sjømatbuffét

Høsten 2020:

25. august - Kyllingfilét m/salat og dressing, stekte poteter