Mandag 12. oktober 2015 – ble vår søster eks Dep. Stor Sire Ann Evy Aurdal hedret for sitt medlemsskap i Rebekkalogen gjennom 40 år. 

Ann Evy Aurdal ble tatt opp i Loge 40 Providentia 10. oktober 1975 – der hun etter hvert fikk sitt første embede som sekretær i 1979. Siden gikk det slag i slag i både loge og leir, og hun har innehatt store og viktige embeder i alle årene som fulgte. I dag kan hun se tilbake på hele 17 års virke i Storlogen, og hun har en imponerende «CV», Fra 1993 – 2001 fungerte hun som Distriktsrådspresident (DDRP), fra 2001 til 2005 var hun DSS, og fra 2005 – 2010 Dep. Stor Sire/ Rådspresident. Hun ble tatt opp i Leir nr. 1 i Oslo i februar 1985 – og var Leir nr 13 Polarsirkelens første YP i 1988.

I februar 2012 gikk hun over til Loge 109 Sildre, og vi er stolte over å ha Ann Evy Aurdal som søster i vår loge. Hun er en varm, klok og forstandig søster, med glimt i øyet og med stor sans for humor, som vi setter stor pris på. Vi som har vært med en stund, husker henne spesielt som DSS når hun kom for å holde instruksjon for oss søstre. Det var mye humor selv om hun var streng!

Bror Stor Sire Morten Buan sto for tildelingen av juvelen, sammen med storembedsmenn Dep. Europeisk Stor Sire Tove Aalborg, Stor Skattmester Vivi Skyrud Uhre, samt vår egen Storrepresentant Kari Berg. Eks Stor Marsjall Erna Steffensen fungerte som kveldens Stor Marsjall, og DSS Anne-Harriet Kvalheim førte jubilanten inn i salen og var til god støtte under seremonien.

Etter en vakker og høytidelig seremoni oppe i logesalen var det duket for taffel nede i salongen. Menyen bestod av kveite med tilbehør, etter jubilantens ønske.Før maten ble servert var det musikalsk innslag, med Gunn Anita Tiurdal med vakker sang og bror Oddbjørn Kvalhom Nikolaysen fra Loge Stella Nova, på piano. De fremførte «Har du fyr» av Ola Bremnes, «Din beste dag» av Erik Bye, og «Gi mæ handa di» av Hans Inge Fagervik. Det var taler og sang ved bordet, gaver og blomsteroverrekkelser, og til kaffen hadde søstre i kjøkkenkomiteen bakt gode festkaker.

Det ble en fin, og minnerik kveld for jubilanten og alle som var tilstede. Stor takk til Stor Sire Morten Buan for flott gjennomføring av høytideligheten.

 

   Bodø oktober 2015.

På vegne av Loge 109 Sildre

 Eks OM May Karin Albertsen

 

 

Foran: OM Elin Elisabeth Hagen, Stor Sire Morten Buan, 40 års Veteran EKs. Dep Stor Sire Ann Evy Aurdal, Dep Europeisk Stor Sire Tovee Aalborg.                                                                                                     

Bak: Storreperesentant Kari Berg, Eks Stor Marsjall Erna Steffensen, DSS Ann-Harriet Kvalheim, Stor Skattmester Vivi Skyrud Uhre