Kirsten Flagstad

Fredagstur/kaffetreff ved Jernbanemuseet

Gode søster.                                                                                                                                                     

Håper alt er vel med deg og dine i denne spesielle tiden vi nå har vært og er inne i. Det er flere som jeg prater med som savner Logen og det er veldig hyggelig, men dessverre så er det vedtatt i Storlogen at det ikke skal være noe før etter 15.august. Så får vi se når den tid kommer, håper selvfølgelig at vi kan få starte med våre møter igjen som planlagt.

Det er kommet forslag om å møtes til fredagstreff på Jernbanemuseets område. Det skal vi klare å få til med de forbeholdene som må gjøres. Jeg har hatt en god prat med vår logesøster Brit Stensrud som er den som sitter med veldig god oppdatert informasjon om Corona hver dag, så inntil evt det skjer en økning i spredningen kan vi gjøre dette med de forbehold som er beskrevet under.

Fredagstur/kaffe treff ved Jernbanemuseet.

For de som ønsker å gå tur før en møtes på området, så er tidspunktet kl 11.00. Møter ved Jernbanemuseet og går en tur på 1 time. Her skal en ikke gå flere enn max 5 stk i gruppe med 1 m avstand mellom hver person.

Så kl.12.00 møtes de som ønsker, både turgåere og andre som kommer. Det finnes noen benker rundt på området og om de som kjører bil tar med seg en stol så skal dette gå greit.

Ta også med deg kaffe og noe å bite i, alle må ha egne kopper og det de ønsker å innta.

Her må det også kun være grupper på 5 stk og med 1 m avstand mellom, så får hver og en passe på å lage de små gruppene med passe avstand.

Håper at dette kan være et fint tiltak for å møtes til en god prat utendørs, så får en i alle fall noe av det sosiale i gang igjen.

Så håper jeg også at dere er flinke til å holde kontakt via telefon og vær ikke redd for å ta kontakt med meg eller andre du ønsker å prate med.

 

Ønsker deg en riktig fin dag.

 

Med søsterlig hilsen

Margit Jære

Overmester