Kirsten Flagstad

Sommerhilsen fra OM

Publisert

Gode søster.                                                                                                                                        Juni 2020

Håper alt er vel med deg og dine i denne spesielle tiden vi nå har vært og er inne i. Det er flere som jeg prater med som savner Logen og det er veldig hyggelig, men dessverre så er det vedtatt i Storlogen at det ikke skal være noe før etter 15.august. De har nå vedtatt at vi kan sette i gang med aktivitet fra august, så vårt første møte blir da den 26.august med gjennomføring av 2.grad og gjenopptakelse av en søster. 9. september blir det Innvielse av to søstre.

Det jobbes med å få til de nødvendige smittevern tiltakene i logesalen og ellers i ordenshuset, det skal ikke avgis passord og hilses ved ankomst. Alle skal selv x seg inn i oppmøteprotokollen, det er viktig for at vi til enhver tid skal ha oversikt på hvem som er til stede. Så må en selv vurdere sin egen grense i forhold til smittevernreglene. Dette vil det komme mere informasjon om før vi starter.

Ellers håper jeg dere følger med på det som skjer på nettsiden vår ved å logge deg inn der, husker du ikke hvordan? så bruk det medlemsnr ditt som står bak på medlemsbladet og da står det hvordan du går videre.

Det er noen som møtes i 3. etg hos Hai på CC til fredagskafe kl 12 igjen, så om flere ønsker å møte så er det mulig.

Så kommer det til å bli satt i gang med dugnad i Ordenshuset nå etter hvert, dette kommer det mere info om. Vi ønsker at de som har tid og ønsker det, kan komme i små grupper og til å ta den rengjøringen som skal gjøres. Vi har nå byttet med Maud, så vi har spisesalen, salongen mm. Mere info vil komme.

Med dette så vil jeg ønske deg en riktig fin sommer, håper du holder deg unna Covid19.  Nå nyter vi sommer og sol i vårt eget rike og spennende land, med alle de flotte muligheter vi har her i Norge.

Så håper jeg også at dere er flinke til å holde kontakt via telefon og vær ikke redd for å ta kontakt med meg eller andre du ønsker å prate med.

 

Ønsker deg en riktig fin sommer.

 

Med søsterlig hilsen i V. K og S

Margit Jære

Overmester

 

 

Kjære alle sammen!

Her kommer en hilsen fra "Styrkelse og Ekspensjon".

Vi begynner å våkne til liv igjen og tenkte det kunne være på sin plass og informere dere om noen tanker vi har videre.

TUR:

Vi fikk ikke til tur til Kristiansand i høst, så derfor begynte vi å arbeide med en tur til Karlstad, da vi fikk kontakt med OM Karin Mattson. Slik verden ble, er jo ikke det aktuelt på ei stund. Aud Nysæter er "Tursjef", og hun skrev til OM Mattson i går, slik at vi holder kontakten.

 

AKTIVITETER:

I høst kom det mange forslag på forskjellige aktiviteter. Det har ikke vært like lett å komme i gang, men nå har vi noen ideer som ikke krever så mye. Det dreier seg om utadrettet arbeid, som f.eks luer/tepper til prematuravdeling, orange skjerf til Kirkens Bymisjon mm

Dette kommer vi tilbake til. Tanken er at de som ønsker litt fysisk aktivitet, kan også møtes sammen med de som sitter og lager ting, deretter møtes til felles kaffe. Vi tenker i logelokalene. Det har også kommet ønske om at dette må være på et tidspunkt som ikke ekskluderer de som er i jobb.

"Veien blir til mens vi går..", tenker jeg. Vi er åpne for mange flere forslag. Vi håper at vi kan komme igang med dette når logen igjen kan åpne. 

 

Ønsker dere alle en riktig god sommer!

Med hilsen i V. K og S

Ingrid Nordviken Kristiansen

Storrepresentant og leder for S&E.