logo

Søk

MENY HØST 2019 OG VÅR 2020

03.sep.19   Fylt lammelår
17.sep.19  Blomkålsuppe + Sjokoladekake
01.okt. 19  Snitter x 3 + Karbonadesmørbrød
15.okt. 19  Skinkesalat med ost, brød, dressing, smør + Kake
29.okt. 19 Fisk i skjell (2 stk pr. kuvert) med salat
12.nov.19  Kringle
26.nov.19 Rakfisk med tilbehør
06.des.19 Varm julemat + Riskrem
10.des.19 Wienerschnitzel med sky, erter, potet
07.jan. 20 Ertesuppe med grov baguett og smør
21.jan. 20 Snitter x 3+ Karbonadesmørbrød
04.feb.20         Finnbiff med potetmos og tyttebær
18.feb.20  Fersk skrei med lever og rogn, eggsmør, gulrøtter, potet
03.mar 20  Gryte med salat, baguett og dressing 
17.mar.20  Roastbeef med rødvinssaus fløtestuede poteter, brekkbønner
31.mar.20  Lasagne med salat og dressing
14.apr.20  Snitter x 3+ Karbonadesmørbrød
28.apr.20   Wienerschnitzel med sky, erter, potet
12.mai.20 Smørbrød med reker og Smørbrød med roastbeef
26.mai.20   Spekemat med tilbehør
01.sep.20  Snitter x 3+ Karbonadesmørbrød
 
Som drikke til maten vil det bli anledning til hver gang å velge mellom vin
(rød og hvit), øl, akevitt eller alkoholfritt, slik medlemmene har gitt klart
uttrykk for i medlemsundersøkelsen. De møter hvor det er mulig, bringer
brødrene med seg sine drikkevarer fra bord ved inngang i spisesalen til sine
plasser. 
Mat og drikke prises separat og bestilles samtidig, som tidligere ved
oppmøte.
(Husk at vi helst ikke vil ha kontanter, men bruk av bankkortterminal med
mulighet for kjøp av klippekort).
VELBEKOMME


          
  

 

 

 

 

 

 

 


           

         
 

 

 

                                   

 

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern