logo

Søk

Grasrotandelen...

...er 5% av hva hver enkelt spiller for, til enhver tid. Grasrotandelen går enten til allerede bestemte/regulerte mottagere så som forskning, kultur o.l. eller til de som kan motta Grasrotmidler, feks. klubber, foreninger og andre som er registrert i Frivilligregisteret, et register i Brønøysund over foreninger og klubber som plikter å føre regnskap. Du kan selv bestemme hvordan/hvor din Grasrotandel skal kunne hjelpe andre. Bestem deg for "Hvem/Hva", som kostnadfritt skal kunne få motta 5% av det du spiller for.
Se Norsk Tipping på nett her og hva Loge Folden mottar.

 

 

Gi din Grasrotandel til Loge Folden

Er du Registrert spiller hos Nors Tipping, opplyser du din kommisjonær neste gang du spiller om å få registrert Grasrotandel-mottager, ved å gi kommisjonæren Foldens Organisasjonsnummer eller denne Strekkoden.

Ta bare avskrift av 1 av disse, eller print ut lenken i nummerene og gi de til din tippe komisjonær:

 

Fortell gjerne andre i din omgangskrets om Grasrotandelen. Har de ikke valgt en mottager av sin grasrotandel, må de mer enn gjerne gi sin til oss. Dette hjelper jo oss å hjelpe andre. Du kan gi de et Vervebrev, eller "strø om deg" med Vervekort:

 

Trenger du utskrift av brev, kort, strekkode, men har ikke printer...så hjelper vi deg, ved at du gir beskjed til webansvarlig web51folden@gmail.com

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern