logo

Søk

Meny høsten 2019

Menyen på ettermøtene høsten 2019 er som følger:

21. august. Svinefilet, stekte grønnsaker og fløtepoteter. Vin: Gran Feudo Crianza.

4. september. Kremet fiskesuppe med nystekt foccia. Vin: The Crossing Sauvignon Blanc.

18. september. Oksefilet med grønnsaker og stekte poteter. Vin: El Coto Crianza.

2. oktober. Lammefrikassè. Vin: Georges Duboeuf Pinot Noir.

16. oktober. Lettsalta torsk med grønnsaker, erterstuing og bacon. Vin: Odfjell Armador Camenere.

6. november. Kremet fiskesuppe med nystekt foccia. Vin: The Crossing Sauvignon Blanc.

20. november. Indrefilet av okse med amadine poteter og ovnsbakte poteter. Vin: Gran Feudo Reserva.

4. desember. Kyllingfilet med ris og salat. Vin: Smart Dog.

15. januar. Ferskt kjøtt med suppe og løksaus. Vin: Smart Dog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIVATNEMDA ØNSKER ALLE VEL MØTT!                                                                                                       

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern