logo

Søk

Meny våren 2019

Menyen på ettermøtene våren 2019 er som følger:

16. januar. Hjemmelagde karbonader med stekt løk, poteter og saus. Rødvin: Castillero del Diablo.

6. februar. Kjøttsuppe. Rødvin Smart Dog.

20. februar. Kokt laks. Hvitvin Allram Gruner Veltliner.

6. mars. Kyllingfilet. Rødvin Odfjell Armador, Carbernet Sauvignon.

20. mars. Oksefilet. Rødvin El Coto, Chrianza.

3. april. Kremet fiskesuppe. Hvitvin The Crossing, Sauvignon Blanc.

8. mai. Erter, kjøtt og flesk. Øl og aquevit.

22. mai. Lettsaltet torsk. Rødvin Valpolicella Classico, Righetti.

21. august. Svinefilet. Rødvin Gran Feudo, Chrianza. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIVATNEMDA ØNSKER ALLE VEL MØTT!                                                                                                       

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern