logo

Søk

Besøk oss

Velkommen til oss. Vi setter alltid pris på å få besøk, anmeldt som uanmeldt! Vi har også kapper, dersom du er på gjennomreise og ikke har med deg logeantrekket.

Møtene våre starter normalt kl 1900, og noen av oss er som regel til stede allerede fra kl 1800. Du finner oss i Nedre Torggate 1-7 i sentrum av Larvik (Inngangen vår er nummer 7). (Klikk på adressen for kart fra finn.no)

Møtedagene finner du under Møteprogram i feltet til høyre.

Parkering er gratis i gatene i Larvik, og ikke tidsbegrenset om kvelden. Men pass på å følge skiltene og oppmerkingen. Vær oppmerksom på at P-hus i Torvparken har døgnåpent, mens taket på "Domus-bygget" i Haraldsgate stenger tidlig, og kan normalt ikke benyttes. Vi anbefaler ellers parkering i Brannvaktsgata og på Bøkkerfjellet (mellom den gamle brannstasjonen og politistasjonen, se kartet). I tillegg er P-hus i Prinsegata også døgnåpent.

Utgangsdøren er av sikkerhetsgrunner som regel låst. Du benytter ringeklokken/porttelefonen merket Selskapslokaler ved siden av døren.

Garderobe er i 1. etasje. Selskapslokaler og logesal er i 2. etasje. Måltider betales ved ankomst, men til hyggelige priser.

Dersom dagen ikke passer, kan  Loge nr. 26 Svenør kanskje være et alternativ.

Begge Odd Fellow logene tilhører Distrikt nr. 8 Vestfold og Leir nr. 8 Vestfold.

For Rebekkasøstre kan våre to Rebekkaloger, Rebekkaloge nr. 42 Skuld og Rebekkaloge nr. 126 Safir, være vel verdt et besøk.

Rebekkalogene tilhører Distrikt nr. 8 Vestfold og Leir nr. 6 Tunsberg

Velkommen!

Odd Fellow Ordenen - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 40 - Epost: odd.fellow@oddfellow.no
Odd Fellow Utstyr - Stortingsgt. 28 - 0161 Oslo - Telefon - 22 83 92 50 - Epost: of.utstyr@oddfellow.no
Personvern