Velkommen i logen i høstsemesteret!

Etter sommerferien er det godt å kunne ønske velkommen til et nytt semester i logen. Det første møtet er allerede unnagjort, og det var tydelig at brødrene satte stor pris på å treffes igjen.

I den siste tida har vi fått betaling for at vi har jobbet med rekruttering av nye medlemmer. Så mange innvielser som vi hadde i de forrige to årene er det lenge side vi ar hatt, og dette betyr så mye for innholdet i møtene våre framover. Vi har hatt mange gradpasseringer i vår, i månedene framover blir det flere, og det "krydrer" møtene våre, men det er også en ting til som er veldig viktig: At brødrene følger bror UMs oppfordring om å møte så ofte man kan! Det er det som gir styrke til logen og vårt fellesskap.

Embetskollegiet arbeider kontinuerlig med å skape et godt innhold i våre ettermøter. Men vi trenger all den hjelp vi kan få fra brødrene. Har du ideer til temaer, foredragsholdere eller annet så gi et tips til undermester eller meg . Kanskje noen har forslag til noe vi kan gjøre utenom logemøtene også– Alle innspill er velkomne!

Håper vi sees ofte i logen framover våren og til høsten! Hvis du gjerne vil komme, men har problem med transport, klarer vi alltids å ordne det. Bare si fra!

Er du ikke medlem, men ønsker mer informasjon om oss, så bare ta kontakt!

Håper å se deg i logen!

Med broderlig hilsen

I Vennskap, Kjærlighet og Sannhet

Øyvind Hulsund Rosenvinge

Overmester

 

Loge 109 Nidaros ble stiftet