Kjære brødre!

Loge 144 Marmor har sine møter annenhver onsdag, i all hovedsak den 1. og den 3. onsdagen i måneden. Vi møtes da på vårt flotte ordenshus som er en del av Teletunet på Fauske.

Som Logens Overmester i inneværende periode, er det meg en sann glede å ønske alle egne brødre, gjester og ikke minst nye interesserte medlemmer hjertelig velkommen til vår Loge!

Vårt embedskollegium vil gjøre det som skal til for å gjøre våre møter både interessante og innholdsrike, slik at dette skal være et sted der man kan senke skuldrene og gi noen tanker til refleksjon. Vi ønsker også et engasjement slik at vi kan få gode diskusjoner underveis, og jeg utfordrer hermed alle brødre til å delta aktivt her.

De gode samtalene starter allerede før møtet begynner, og da er det viktig at man gjerne kommer i god tid før selve møtet starter. Kaffen står klar fra kl 18.00!

Vår klubbmester sørger for de kulinariske opplevelsene på ettermøtene, og målet er at ingen skal gå sultne hjem fra våre møter! Det er vel heller ingen hemmelighet at praten rundt taffelet går veldig lett…

Vi snakker med andre ord om litt av et «kinderegg» der vi får (minst) tre ting på en gang;
De gode samtalene, refleksjon gjennom fokus på våre verdier og god mat!

Velkommen til vår Loge!

Vennlig hilsen i
Vennskap, Kjærlighet og Sannhet

Ole Martin Pettersen
OvermesterKollegiet 2021 - 2023