Odd Fellow Loge 144 Marmor holder til i vårt flotte ordenshus som er en del av Teletunet på Fauske.
Vi avholder våre møter på tirsdager, normalt 1. og 3. tirsdag i måneden. Alle våre møter er kl. 18:30.

Sjekk gjerne kalenderen her på hjemmesiden for evt. endringer.

Som Logens Overmester i inneværende periode, vil jeg ønske alle logememdlemmer, gjester og ikke minst nye interesserte medlemmer hjertelig velkommen til vår Loge!

Vårt embedskollegium vil gjøre det som skal til for å gjøre våre møter både interessante og innholdsrike, slik at dette skal være et sted der man kan senke skuldrene og gi noen tanker til refleksjon. Vi ønsker også et engasjement slik at vi kan få gode diskusjoner underveis, og jeg utfordrer hermed alle medlemmer til å delta aktivt.

De gode samtalene starter allerede før møtet begynner, og da er det viktig at man gjerne kommer i god tid før selve møtet starter. Kaffen står klar fra kl 17:30!

Vi har en egen Klubbmester hos oss, som sørger for de kulinariske opplevelsene på ettermøtene, og målet er at ingen skal gå sultne hjem fra våre møter! Det er vel heller ingen hemmelighet at praten rundt taffelet går veldig lett…

Vi snakker med andre ord om litt av et «kinderegg» der vi får (minst) tre ting på en gang;

De gode samtalene, refleksjon gjennom fokus på våre verdier og god mat!

Velkommen til vår Loge!

Vennlig hilsen i
Vennskap, Kjærlighet og Sannhet

Tom Jacobsen
Overmester

Fra venstre: Skm. Tore Brunstad, EksOM Ole Martin Pettersen, Storrep. Ken Andre Johansen, OM Tom Jacobsen, UM Ole Morten Hansen, CM Morten Børli